[賽後報告] 可樂擁有莞式一條龍服務,波推,夾腸,冰火水中蕭,環保吹,六九,顏射,毒龍,AV潮吹,屌完窄西再口爆,事後蕭令你爽到腳仔軟!只有你想不到的,沒有她做不到的

簽到
名稱: 可樂
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A28530-佐敦-一樓一-可樂.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

芳名:可樂

樣貌: 性感嫵媚嬌豔,一襲長發,水靈大眼,極之有電力,瓜子麵型,女友feel!

身材: 36D粉lin大核彈頭,單手揸唔曬,幼腰美股,招呼熱情又狂野,

技術: 莞式一條龍服務,鴛鴦洗浴,真波波推,美乳夾腸,冰火水中蕭,AV環保吹,熱情六九,環保口爆,激情顏射,刁鑽毒龍,AV潮吹,屌完窄西再環保口爆都OK,事後蕭令你爽到腳仔軟!一切性愛,只有你想不到的,沒有她做不到的!

服務: 俾足心機,有禮貌,好熱情,又順得人!

嫩口美少女~~可樂,樣貌靚,瓜子臉,長長美腿,全身皮膚好白好滑,一副身材充滿Power嘅戰鬥格,胸懷36D豪乳,睇到我心思思,淫蕩中帶點風騷,親切打招呼,把聲嗲嗲哋,好識冧人,侍浴好細心,前後波推,推我碌野,夾腸夾到條腸爆血管,又有水中簫,絕無偷懶簫到我升旗!

返上床就對我發動柔情攻擊,手口並用,橪雀奶蛋,好燃刺激,漫遊完使出利尖鑽屎眼,刁鑽毒龍,鑽到心肺大開,AV環保吹,雙眼不停發電,好似AV女優,由淺入深咁吹,又黎幾十野深喉,更加如虎添翼,碌鳩硬如鐵筆,玩69時,鮑魚好敏感,仲有驚喜俾到你,一股西水直射我面,AV潮吹都有,爽到爆!帶套屌西,先黎女上,女上騎乘,騎技一流,窄鮑魚加埋渾圓堅挺嘅美股,對眼又夠淫,連續十五分鐘嘅活塞運動,兩人高潮大起,再換正常體位,男上細佬開盡引擎瘋狂屌插,佢興奮到成身扭來扭去又瞇埋眼淫叫,叫聲美妙絕倫,極之銷魂,臨界點抽出JJ塞入佢個含橪咀中,好快爆出滾燙精液,爆完仲啜盡最後一滴精,添加事後簫,真係好過癮!
支持一下喔
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享

內容豐富,大開眼界!

咁好嘅囡囡,點可以唔支持

感謝大大的分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

回復 kugek #1 的帖子

情人節快樂!

回復 kugek #1 的帖子

樣靚身材正,可以一試{:

多謝分享

REALLY VERY GOOD.....THANKS FOR SHARING......

靚女好波正