新春頭砲 嫩口幼幼Butter 34C天然大波 白淨靚女 大車800吾使1千

簽到
名稱: TR Butter
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A28594-尖沙咀-美少女-TRButter.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Butter
Link:http://go141.com/zh/A28594-TRButter.html

TR Roy哥開番啦! 新年期間終於有啖好食。正所謂泰菜食得多, 好事多籮籮! 今期泰菜件件都掂, 只係800, 求其揾個都有1千蚊嘅質素, 唔使考慮咁多, 一於叫Roy哥介紹, Roy哥介紹左第一次來港嘅幼幼大學生Butter俾我, 一試就知無介紹錯!

準時入房, 眼前位小妹妹又靚女又可愛, 企係我面前, 同ad相真系好似, 眼仔碌碌, 青春迫人, 甜美笑容, 好鬼索~! 一問之下才知女女係大學生, 幼幼組, 泰國大學生真係未試過, 呢次正呀!   

我讚吓女女話佢好beautiful, 女女俾我讚到好開心, 好好笑容抱住我, 又好熱情咁同我車車, 之後女女主動除我衫, 我都主動扶住佢腰, 好幼下, 又滑又白, 摸到我都有少少硬, 流口水同佢車多陣…沖涼我都幾主動摷佢, 下面好敏感, 好易起水, 佢水中蕭好正, 咀細細, 含得實, 好好feel !

上到床上, 女女推油燃雀等我放鬆吓, 再用佢條脷會奶下小弟弟左面, 奶下右面, 奶下底咁, 好用心, 之後不斷吹, 綠色環保人仕, 吹好耐, 直至我叫佢上套,  學生妹真聽話, 我小弟弟濕晒, 先女上, 啪啪聲咁好投入, 妹妹窄, 好享受, 我一手揸佢對彈手嘅大波, 一手搖佢pat pat快d, 女女呼吸聲加快, 我feel到小弟弟有强烈反應  要換一換Pose,  男上車住做, 個mood好快到, 插多幾插就玩完.....非常滿足嘅1Q, 真係要一食再食呀 !!

樣貌:同ad相真系好似, 眼仔碌碌, 青春迫人, 甜美笑容

身材:5'4, 34C脤卜卜天然大波, 走肥, 皮膚白滑, 妹妹窄, 天然多汁, 嫩口

技術:前後侍浴, 水簫, 推油燃雀, 大車, 環保吹, 攪到我好享受

態度  : 夠親切, 聽教聽話, 熱情主動

Butter有樣有身材, 服務有heart, 比得上1千蚊嘅質素, 都係個句, 泰菜食得多, 好事多籮籮! 800絕對係正!  
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
多謝師兄分享~!
回覆 讚好 不讚 使用道具

索爆美女

今期泰妹好掂

索爆泰菜

阿女好靚

she is really young and pretty, mcot

索到啪啪聲

800咁正好抵食 !

多謝師兄分享,今期個個個相頭都唔錯,下星期放工去試下先!

開年最佳性選擇

Look so good, let me book ,

very nice figure thanks for sharing

最愛嘅類型

回復 modemdd #1 的帖子

搵日去搵囡囡梳乎下

sweet and lovely

依個睇相正呀

搵日去搵條囡囡出火

Thai girl is pretty good, support

好想食佢