NY 萬事勝意💖極Top氣質💖天降神女💖名不虛傳Goddess✔

75 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY 萬事勝意
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A28567-尖沙咀-美少女-NY萬事勝意.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NY力薦美少女最頂尖之一既【NY 萬事勝意 】,睇樣同身材就知係TOP,素顏已經係超晒班,除此之外、呀女既服務一樣係超班 ,有GFF有HEART有服務態度,食完都要比個讚 ,有內在美有外在美、如此不可多得,作為男人又點可以錯過 ,立即CALL AGENT 落BOOKING !
樣貌:10/10,NY 萬事勝意,素顏已經係索女一名 ,電眼很有電力,似水柔情,後生妹妹,一個字:靚 、兩個字:索爆  、四個字:正到冇倫
身材: 9/10,36C-22-34,苗條瘦底,皮光肉滑,C級FIRM波波好渣手好好搓 ,波型好靚,有瘦腰長腿,非常正斗
態度:10/10,熱情投入,激情狂野,好貼心 ,我比佢溶晒,我喜歡,情人感覺十足,大車特車坦克車
技術:8/10,含吹奶啜,皆為上級,配合度很好了,有波推水蕭,車牌唔駛考,床上奶耳仔奶LIN R袋吹棍,床上攬住車,好有GFF,女上落力UN,車頭大燈任我搓,哎呀唷(佢呻吟聲超姣 ),男上識收音,邊收邊插邊大車,樂淫淫,狗仔PAT好肉,後抄波波猛咁推,爽到爆!
安排:9/10,順利。是真人,冇調包。NY安排掂一定要多D支持
總結: 9.9/10,接近完美 ,幾可有女神級人馬而服務態度可以好到咁 ? 【NY 萬事勝意】果然係名不虛傳,保證係極品

NY 萬事勝意💖極Top氣質💖天降神女💖名不虛傳Goddess✔

一開門見到【NY 萬事勝意】含情脈脈,眼神放晒生電,幼姐之間,青春無敵,唔笑由至可,一笑就甜到漏,真係人見人愛︴我不得不暗戀女女既身材,有前有後,一除BRA有36C級靚波,堅挺彈手自然,MCOT、100%無添加,好渣手,細雲細的好好啜,真係賣飛佛,有s shape身材,完全瘦底而好波美乳美籮,苗條得黎好有線條美!

呀女房間好企理,我都暗戀佢既好好笑容,先幫我除衫褲鞋襪,跟住就係幫我去沖涼,仔細幫我洗,最正就係有波推!佢對36C級波波,係最佳既按摩器,慰藉我背部胸部每一寸肌膚,水蕭夾腸,原來係幾爽,係好唔錯,係我身上磨磨吓,又滑又爽!

沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!換女上,C波彈下彈下,睇到我谷精上腦,唔爆唔得,我忍唔住坐起玩坐蓮響,【NY 萬事勝意】佢在我上面un,我攬住佢既感覺真係好舒服!全身軟棉棉,好有肉感,un左幾分鐘,我同女女車住就爆左。

我暗戀佢既熱情招呼,熱情又有HEART!加埋NY安排用心,真係要再返食,感受下【NY 萬事勝意】既GFF!

女神!【NY 萬事勝意】!

力薦美少女最頂尖之一既【NY 萬事勝意】

回帖獎勵 +1 元錢

nice boobs.

回帖獎勵 +1 元錢

回復 大娛樂家Tim06 #1 的帖子

NY的女孩房間仲有晒暖爐,暖笠笠超正呀!

回帖獎勵 +1 元錢

身才又一流, patpat好圓好靚, 充滿戰鬥格

回帖獎勵 +1 元錢

溫柔優雅, Pink lin Pink Gap, 波大好渣手

回帖獎勵 +1 元錢

美少女, 清純無知樣子, 帶你重回初夜的感覺

回帖獎勵 +1 元錢

白滑美少女, 一流前戲, 高級性愛

回帖獎勵 +1 元錢

甜美可人既臉孔, 淫再骨子裏既姣底少女

回帖獎勵 +1 元錢

絕對天然真波 有服務

回帖獎勵 +1 元錢

勁冧情調feel, 身材正爆, 無與倫比

回帖獎勵 +1 元錢

苗條骨感蛇腰, 甜美多汁水, 掛股勁爽

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!

回帖獎勵 +1 元錢

彈手巨乳, 迷人電眼, 性愛佳品

回帖獎勵 +1 元錢

膚色好白滑, 激正熱情少女, 靚爆幼腿幼腰

回帖獎勵 +1 元錢

超迷人美腿, 大車熱吻, 甜蜜好玩

回帖獎勵 +1 元錢

靚腿性感又條長, 苗條性感,