[搵囡心得] Kuala Lumpur - Green Elephant & Deluxe Health Spa

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次到  KL 選擇左住係 Bukit Bintang 區, 因交通方便同行過幾條街就有出名既 "亞羅街夜市" , 食野都好方便

况且Green Elephant & Deluxe Health Spa 都係呢度, 我係酒步店行 10 mins 都能到

第一間講 Green Elephant ..

入到去有 papasan 招呼(識講廣東話), 我初三晚到, 當時有印度女 (非印尼, 印印)  , 中國女, 越南女.

因我剛係檳城Hotel HG食左件印度女, 所以今次揀左越南女. (其實件印度女身型幾 Fit, 可供食用)

Price : $210 1 hour, $398 2 hours. 先係counter 比錢, 後入房.

房硬件真係麻麻. 燈光無得 DIM 暗, 冷氣係出面控制, 床褥因為舊, 中間又凹左落去, 床單又舊又穿窿. 我買左2個鐘, 但感覺環境唔舒服, 1個鐘多少少就走左, 不過叫做見識下, 算啦.
回覆 讚好 不讚 使用道具

第二間 >  Deluxe Health Spa

人背住Green Elephant , 向前行就見到 The Federal Hotel (~5 mins)

入口行入去, 路口轉右

再向前行, 路口轉右就會見到 Deluxe Health Spa 個招牌, 門口就係燈籠下面

咪睇門口細細, 但裹面頗大

入到去有 papasan 招呼(都係識講廣東話), 我係前日初二 下午到, 當時有中國女, 本地local, 俄羅斯女

中國女我無問, 無睇因係香港隨時有得食
俄羅斯上左鐘, 要等 20 mins. Price $390 + $20(因過年)
本地local $230 + $20 (因過年) 包Massage

我揀左本地local , 先係比錢, 後入房.

房硬件都係麻麻. 燈光無得 DIM 暗, 冷氣都係出面控制, 床褥舊.  

女 service 就做足, 環吹, 毒龍 ..etc 過程都係果啲.

Overall KL 比我感覺房大但硬件麻麻,比其它國家算差, 勝在係同一地方係聯合國, 價錢唔算貴,食乜女各式其式, 見識下無壞

Thanks for watching

內容豐富,大開眼界!

咁樣,馬來西亞較其他東南亞落後

有 papasan 招呼(都係識講廣東話)

馬來西亞多數都係食 TAI 同越南妹
價錢就中等啦

好似幾好玩

青象我記得我都去過一次~我記得整體質素都係麻麻~

green elephant i have not try before, thanks for sharing

nice report ching thanks for sharing

謝謝報告

多謝師兄報告,圖文並茂相當詳細。收藏

nice! is this in Malaysia $s?

sweetgorgor 發表於 2016-3-19 06:18
nice! is this in Malaysia $s?

Yup , is Malaysia dollar