重溫9號會所

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

年前一直想過澳門,由於工作忙一直無時間......
    終於等到過年期間,2月13立刻出發(隱約聽見自己心底的淫蕩聲)哈哈......
     3點上下翻到酒店立刻沖涼訓覺(補充體力)
     8點左右到左期待已久的9號(已經成年沒來過,上次個媽咪已經唔記得個名咯,所以重新叫左個媽咪)
     今次來澳門主要系放鬆,享受所以囡囡一定要素質高。。。。
     我同媽咪講我的要求系要帶出去過夜,一定要模特身材(媽咪話過夜一定22;00之後先過來,會便好多,我留底媽咪電話就走)
      中間個幾鐘起永利左幾鋪,贏左小小錢,就去吃飯(贏錢都好似無麼感覺開心,只是想10點快D來)
   10點到鐘,我立刻翻上凱旋門9號,call 媽咪。。。。。
    點知媽咪話10點,好多囡囡都出左右街,加上過年期間公司沒幾個女女上班。。。我頓時失望以為今晚自己會孤獨訓覺。。。。
   在失望期間,來左個40十幾歲女人(媽咪話系距個豉頭婆Axxx)我向A表明我今次過macau的目的,交談中原來同我系同鄉(我頓時覺得又開始好運來啦)
    我每人俾500tips。。。(A 話叫我放心,她來安排) 哈哈,我給加開心。。。
    入房我等左幾分鐘之後,來左幾個女(明顯無麼女上班)都看不上,直到第三輪,終於揀中!(8500包夜,我覺得值)上年來澳門系雙飛,之前都有寫貼(可以去看看)
    同女女陪傾下閑計,并多謝A  之後 (翻鄉下一定好好招呼好A)離去
     哈哈,翻到酒店啦,飲下香檳,聽下對方故事(你地看圖吧,成晚好溫馨)值。。。。女女系醫學在讀MASTER(從談話中我可以感受的到)

今次來9號,我俾大家幾個建議(過夜):
    1.盡量避開過年期間(酒店超鬼貴,囡囡比較少)
   2.如果需要要求,一定要記得聯繫好媽咪先去(如果第一去可以問我羅)
   3.想過夜,就10點後去(真的會便好多,特別是韓國妹)
   4.過澳門賭錢,不如羅錢去玩(哈哈,個人觀點)

祝大家新年快樂,步步高升,心想事成!!

一齊浸

一齊浸

飲香檳,培養感情

飲香檳,培養感情

贊

囡囡,覺得點?

囡囡,覺得點?

thx reprot~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 andymin #1 的帖子

CHing , 我下星期會去澳門,能否PM媽咪電話我, 謝謝~~

8500元……勁!自問冇本是

多謝精彩報告

多謝精彩報告

師史。可以PM媽咪個聯絡同名嗎?謝~~

多謝師兄分享

犀利犀利!!!记住9号会所了!!!!

無飲下酒?劈下?唱下k?

多謝師兄報告

多謝C兄分享

c hing is rich man

多謝師兄分享

Pm左你師兄,謝謝

师兄,可以PM媽咪個聯絡同名嗎?

謝謝師兄分享

多謝c hing分享

多謝師兄分享

thanks for the report