[揾女心得] 搵澳門/珠海快餐

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

過2日要去珠海做野,真係好耐都無去過了,唔知咩環境,唯有拿拿聲做家功課,希望各位師兄可以幫幫手提供情報,萬分感激
有沒有人知現在珠海邊度有快仔食?
現在澳門大馬路尾既賓館仲有沒有女呀?
桑拿中大脾根包唔包出野?邊間好玩,大約walk in價位?
而普通桑拿套票有沒有限出幾多q?
Push........
有無人呀
回復 rockinin #1 的帖子

現在澳門大馬路尾既賓館仲有沒有女呀?
NO
桑拿中大脾根包唔包出野?
Most places when you do 2 X 大脾根 yes.
大脾根唔包出野
穩兼職女
一會就要去珠海,真的好想出火,求師兄pm指導,如果能在珠海關口附近就好了,十分感謝。來自: iPhone客戶端
我都想知,PLZ
I want to know more.
好奇怪的現象,聽一些師兄說,大陸過來揾食的女女上床只收300到350mop,但在珠海起過機都要收200人民幣 。
這樣留在澳門就好了也不用山長水遠的過關 ,又花時間。來自: iPhone客戶端
回復 evildeathevil #9 的帖子

ching,如何稳到大陆上澳门稳食的女女
谢谢师兄分享了

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:45