[hlau] 東方皇堡食超高超模

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我嫖師傅外地返來,要我陪佢過大海,馬交近年少去因為太貴了,但老友要玩sauna AV冇計,信德買套票,$2,680包來回船飛,AV主題房,兩師傅工,九點半左右去到東方皇堡,冇乜人星期一,幾個大陸全身公仔黑社會佬水池邊揀女,我地睇下先,先去大堂師傅工先再㨂,做完去水池揀女,五個公主免加錢,十個好D既加五百,五個超模當中有一個鬼妹加七百,三個韓國加一千,再三個韓國模加千五。加五百以下食用率一般,超模五個都正,韓國嘛嘛,我老友揀先東北超模,我考慮好耐因為窮鬼,但個起模又好正,死就死加七百超模,出水池女女陪坐沙發㨂主題,近睇女女好正,上次玩過女僕今次玩SM因有大床,一陣女女換了SM服同我去房,皮衣皮迷你裙成身釘拿皮掃好性感,女女要破少少冰但好靚。

983瑤瑤,湖南湘妹子,20歳,樣化濃妝幾靚,177高超模身材,走肥幼長手腳,對腳可玩成世,腰好幼,皮膚白好滑冇公仔,A至B波細淺啡暈的,鮑毛不多幾靚好窄好好插。

入房有大圓床,黑哂既少少燈光,女女叫我坐床邊睇電視SM節目佢準備,叫我坐上D,先騎住我用皮掃掃我身,唔比我主導要控制我咁,喺我耳邊呼吸發淫聲,我好興奮,用皮手扣頸圈扣我床上手動不了,女女除我褲,用身係咁磨我,我扯硬哂,用bra喺咁磨我硬棍,磨一大輪幫我帶眼罩,睇唔到女女食我奶頭又耳邊淫聲,用濕紙巾清潔我棍,套弄我棍,用vibrator振我棍頭,春袋,屎眼,好爽呀起硬,除眼罩用臘滴我胸肚,唔痛喎幾過引,女女除手扣頸圈我即刻玩下女女身先,好滑,女女開始除衫剩下bra,騎上來catbath 我,我除埋女女bra先揸幾下好正,BBBJ 上級,先奶啜袋再上下吸啜好吸力,我玩住女女美髮,手指了佢耳仔頸同面,捉住女女面比佢吹超正,好靚呀!我超硬超舒服,吹一輪後上膠,女上,鮑好窄,高妹騎我超正,女女㩒住我騎,一路上落一路申淫好享受,我玩佢幼腰波腿同囉囉,舒服到爆,女女騎得好落力,個身超滑超正好好玩,騎一輪后轉男上撲住女女插,先用棍磨幾下鮑唇先,鮑幾靚,插入開始活動,錫啜下女女波乳頭先好正,又錫啜膊頭加拿大超滑皮膚,冇車只好啜聞住女女耳仔頸,香水好香,我啜錫下耳仔頸,再M腳揸住女女腳插,腳上膊雙邊交义腳錫奶腳插,女女對美腿超正我又錫又啜又奶又咬腳趾,超興奮,女女叫哂,雙腿上膊由上到下狂打裝,女女叫得好利害好享受咁,我對手不斷遊走佢身又揸波,腳上膊捉住女女腰股係咁推超正!再僕住插,我啜錫女女耳仔頸,好想射忍下先,插上天咁滯再忍唔住射哂比佢,平時可以耐D既但今次AV太興奮,再繼續抽插當未射咁插多幾十下,超爽,錫下女女耳仔頸先拉棍出鮑,冇哂力散哂,我錫下女女身同我清潔後一齊去沖涼,幫我洗幾好傾下計,女女咁高咁身型問佢有冇做模特兒,佢話做過車模,正呀!女女話二十歲但好多人話佢似三十,我話D人眼有毛病,哈哈。我沖完先出去女女繼續洗我坐床影下先。

抄牌,對腳好靚又抽下水先,對住佢對腳打飛機都得,哈哈,女女話常上班可再搵佢,好正想番食,攬下先拖住上休息區,女女話佢素顏細個好多,後來睇佢V7相又係喎。

老友玩完賽后報告,佢個東北妹都好正,冇咁高仲白,都超滿意玩空姐。食D野走人,見到瑤瑤大家笑下say goodbye。

總結:超高模特兒身材一流,冇車但加埋AV氣氛好興奮,相頭好,鮑好窄好好插,吹工上級好正,43吋美腿冇得輸可玩一世,好想番食但會破產得個諗字!

東堡去兩次都好滿意,可惜成三千四落樓太貴,叔叔D大有$佬先可以成日去。
image.jpeg image.jpeg
搞到我E家想過去食女
回覆 讚好 不讚 使用道具

D 超模真係好得

hlau 發表於 2016-3-15 23:11
我嫖師傅外地返來,要我陪佢過大海,馬交近年少去因為太貴了,但老友要玩sauna AV冇計,信德買套票,$2,680 ...

精彩包膠...汰到禾
177 貢高, 小弟得個汰字, 師兄高大威猛..

我沖完先出去女女繼續洗我坐床影下先…!师兄影了图片为什么不拿出来分享一下?

講到超模好過小公主多多聲
真係唔去唔得

what a wonderful relax if pocket enough then shall be top enjoyment.

mcdullpig 發表於 2016-3-16 10:41
講到超模好過小公主多多聲
真係唔去唔得

唔係吖,小公主都好好。

不得了,好詳盡包膠😀

ericfrancais 發表於 2016-3-16 00:14
搞到我E家想過去食女

想問你食過冰件超豆?

hlau 發表於 2016-3-15 23:11
我嫖師傅外地返來,要我陪佢過大海,馬交近年少去因為太貴了,但老友要玩sauna AV冇計,信德買套票,$2,680 ...

劉華回歸,讚。。。

wingsns 發表於 2016-3-16 12:07
唔係吖,小公主都好好。

你唔使理佢,豬係過下口癮。。。

回復 hlau #1 的帖子

多謝師兄詳細報導

精彩!多謝師兄分享!

wingsns 發表於 2016-3-16 12:07
唔係吖,小公主都好好。

小弟知小公主都有好野
但樓主講到超模非常出眾
所以真係要睇係唔係出類拔萃