[英倫三國] 再遊Bromely!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼上次好多人post我問英國搵女問題。今期又有新資訊!倫敦玩女超貴,如果時間許可,可以去啲二、三線區。可能搵到好嘢食!

我主要都係主打In-Call。因為啲二線區多數係In-Call。Central London就多啲酒店外買。但弟唔係大把水,所以食啲平民啲嘅女。但如果師兄有Out-Call資訊,歡迎分享。東歐金髮美女一個鐘一百英磅(足鐘!),半個鐘六十。可以玩十五分鐘超級快餐(咁小時間就完事?我就唔得啦?)。後生靚女,Girl Next Door looks,真人靚個相!笑起黎好甜,身材勁正,中波。非常友善。可惜工夫一般!
http://www.friday-ad.co.uk/broml ... l-in-town-14947807/
new-young-girl-in-town-14947807-1_800X600.jpg new-young-girl-in-town-14947807-2_800X600.jpg new-young-girl-in-town-14947807-4_800X600.jpg new-young-girl-in-town-14947807-5_800X600.jpg
第二條女自稱讀緊書嘅港女,不過我估係大陸妹。冇打算幫襯!(千里沼沼黎英國食中菜?唔係化?)
http://www.friday-ad.co.uk/broml ... kong-lady-13248160/
new-stunning-asian-hong-kong-lady-in-bromley-07501522393-13248160-1_800X600.jpg new-stunning-asian-hong-kong-lady-in-bromley-07501522393-13248160-2_800X600.jpg
North Bromely Station附近(East Street)有間機場叫做Bamboo Massage。地方幾靚。駐場有一個北妹同一個意大利妹。兩個樣同身材都OK。不過兩個都唔係十八、廿二(中中哋!)。我按咗兩次。本來我只係想幫襯個意大利妹,但果日佢book到爆,我打算book第二日再黎,但個北妹剛好有空,佢搏命hard sell叫我幫襯佢。所以搵咗佢一次。幾日後再搵個意大利妹。兩個手勢都好好。一個鐘收一百英磅。按摩、推油、掃股、波推、籮推、鮑魚刷刷細佬(當然係唔可以插入)加Hand Job。全高清服務(剝清光)。一百英磅底唔底玩就見人見智!因為同一價錢可以X件東歐妹(香港千二蚊半個鐘都冇!)。而香港啲機場五、六舊水就搞掂!不過就無英國啲玩得咁癲。
Untitled-1 copy.jpg
但如果時間同金錢唔係問題,我寧願去東歐玩好過!因為聽聞一百歐羅可以包條學生妹玩足一日。重可以要佢做埋導遊!
回復 47434923 #1 的帖子

多謝精彩有圖報告。
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for the sharing brother!

thanks for sharing!

正丫師兄

扺屌lor
At least she blonde

一百歐羅可以包條學生妹玩足一日

which country do you mean Ching?
Is there any guide about this? tks

回復 xjxiaozhao #7 的帖子

Ukraine, Russia

thanks for sharing

師兄可否pM第一個鬼妹同第二個港女資料比小弟?感激不盡,謝謝!

回復 Ddjasho #10 的帖子

Try friday-ad.co.uk and viva street.

Thanks for sharing!
Nice report!

回復 47434923 #11 的帖子

Thx, ching. Will do that.

thanks ching for sharing!!!

the link cannot show, can you pleas pm me please?

不知道英国的签证好不好办?价格贵吗?很想去楼主说的这个地方

回復 ttkxx #17 的帖子

師兄,
最好還是不要去英國。如果師兄想食"西洋菜"。最好去東歐吧!

師兄。 月尾去英國倫敦。 想你PM info

回復 bbqnz #19 的帖子

I travel outside London.
If you only stay in Central London for short period best check other C-Hings' reports on 英倫三國. Some are very useful!!
If you are planning to stay outside Central London for longer period. You can look up "Viva Street" and " Friday Ad".