[LB專區] 我今日都走上斩妖除魔呢条路

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其实唔系第一次试LB。但系上次系好奇,今日都系好奇
      凌晨两点,饮到D酒就有痕痕,所以就打的去NANA,去都冇乜人啦!直接去左ob,问佐门口条友关门未,佢话未关,我就伸个头入去睇睇,见到冇乜人,D“囡”都冇晒,跟住谂走,转身果时就有两条“囡”出黎拉我。其中一个好掂(就系biggun兄发过相果个)。俾下面,就入佐去。成场就得我一支公,mamasan就过黎问我饮乜,我叫佢摞menu过黎睇睇。佢好唔耐烦,问我饮beer得唔得,我坚持佢去摞,睇完之后都系觉得饮可乐好,佢up一通泰文意思话:混吉,都系叫杯可乐!但系我废事so佢。囡我就系稳佐上边话好掂果只。
     询例倾下where、what,ask佐杯drink。我都废事同佢up啦。叫佢走,以st噶价钱,lt冇提我都冇问。mamasan又过黎ask 100b。佢去换衫时隔离条“囡”问我可唔可以俾果杯可乐佢饮,我掷我只管俾埋我只佢饮。
    都系直接到戏肉
    翻到酒店之后佢又问我多次知唔知佢系LB,佢有JJ。之前有冇试过LB。我话:知,谂试试,之前未有过。佢叫我去冲凉先,我话等等,跟住坐低同佢对视。望下望下,摸下摸下,就嘴佐起身。跟住就除佐D衫,同底裤,互相打飞机(真系有D搞笑)原来真系几粗下。我觉得佢手唔会好干净,我就同佢讲:不如一起冲凉?佢话好!就去入佐去,边冲边打飞机边嘴我又边摸佢屎忽窿!真系全身都用尽,稍微洗下重要部分,就翻上床。边嘴边打飞机边指插佢屎忽窿!佢叫我帮佢含,我就好严肃咁拒绝佐佢!一阵之后,佢叫叼佢,佢直接扶住我细佬入去,叼啊!我细佬未着雨衣噶!我就讲:哉焉焉!condom!佢就“哦”佐声去摞condom。戴佐套之后,一路叼佢,一路帮佢打飞机!我问佢射唔射得出,佢话得,跟住佢就自己打,我就拔出我条嘢,训佢隔离睇佢打飞机,边嘴佢,佢叫我lick佢粒定,我舔下舔,突然觉得佢会唔会颜射我啊!所以我就同佢讲去厕所!
      去仲厕所之后,面对住镜,佢一路打我路指插,嘴下或濑lin。一阵之后,佢就射佐,其实留佐先岩!我按佢响度,踩住佢噶精叼佢,太滑,又翻房!
      佢坐佐上黎,郁佐几下,就攰佐!我体谅佢,换体位!托住脚黎叼,又压住脚黎叼!叼下叼就出佐!真系激!条利都痛埋!
      跟住我进入贤者时间,佢走都冇望过佢,都系睇手机,净系讲佐句:bey bey。都冇留联系方式!小后悔。
其实我应该留低佢,叼通宵噶
回覆 讚好 不讚 使用道具

死拉!我好似有D沉拉

好重口味

回復 vivej #1 的帖子

唔.....呢度又多一位喜歡練棍嘅師兄.

thai_9989 發表於 2016-3-19 14:49
回復 vivej #1 的帖子

唔.....呢度又多一位喜歡練棍嘅師兄.

棍也被稱作「棒」,中國武術器械裡的一種,屬長兵器。長度約為1.3-2.6米(齊眉棍、七尺棍、九尺棍),也有的長達4米(丈二棍,又稱「殳」),截面一般為圓形,粗細以單手能夠把握為準。棍的重量通常約為數千克,用堅硬木桿製成,如中國宋朝軍隊常用的「杆棒」、「白棒」等;也有一些棍用金屬製成,重量較大,可達數十千克,稱為「鐵杖」、「鐵掊」,如《西遊記》中孫悟空使用的金箍棒。棍是近戰搏鬥兵器,它的攻擊範圍大於刀、槍,自古有「棍掃一大片」的說法。但是棍主要是造成鈍器傷和淤傷,其殺傷力比刀、槍等要小

師兄進入格劍態度

多謝分享~~~

但睇完更加怕怕

回復 thai_9989 #6 的帖子

ob最靓,值得切磋

回復 yhwong #9 的帖子

其实我本身都好反感噶,都系酒精上脑,心入边果只魔鬼同我讲:不如来一发?!跟住一发不可收拾!!请勿乱试!遇到啱噶妖,真系会对囡少佐好多兴趣

回復 軒轅驚天訣 #7 的帖子

暴君率众妖害人
人间积怨何容忍
全因这世魔道行
苍天恨
齐心甘与苦共盟
哪吒不怕雷霆震
誓死驱散魔道人
解厄运

vivej 發表於 2016-3-19 10:20
其实唔系第一次试LB。但系上次系好奇,今日都系好奇
      凌晨两点,饮到D酒就有痕痕,所以就打的去 ...

師兄,有問花名嗎? 或者記得號碼?

多謝師兄重口味報告

禽晚系 S15 門口睇見件好似黃伊汶咁樣  諗住佢系 TS 或者有少少可能系真女的話就食佢 點知佢有棍  咁唯有失望咁離開

good report

陰莖,陰莖
自問未過到LB心裡關口,

大開眼界

回復 軒轅驚天訣 #1 的帖子

軒轅大師,果然對於呢種凶器十分有研究,果然博學多才.
小弟又上了一課.謝謝大師教道

vivej 發表於 2016-3-19 19:08
回復 thai_9989 #6 的帖子

ob最靓,值得切磋

係OB最緊係唔好比2個爸爸生埋身,如果走埋嚟坐低,一定要叫佢走開.