[德、意、法] 杜塞尔多夫 FKK 赛后报告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出差欧洲,有5天在杜塞多尔夫, 梗系把握机会去fkk朝圣。

1st round @ Golden Time
周五第一天,下午五点钟去到,车程约三十分钟。门外拍满车,肯定有料到啦。60欧入场费,跟住冲凉换衫,去到酒吧范围,目测已经有七十条女系度。饮杯酒定一定神先。期间不停有女女撩你,我梗係睇定啲先啦。周围行下睇下,去电影院睇下咸戏,偶然有d鬼佬,系度即埸泥家伙。饮下食下睇下,锁定左目标为一条本土德国妹,就主动埋去佢身约去交收。半粒钟50欧。女女唔急,态度好,可以慢慢叹。完事后,出去冲凉,休息下饮下睇下。
锁定第二个目标。拉脱维亚女女,又系一个态度好好嘅女仔。唔趕时间。慢慢叹。完事后又系出去冲凉。食d野饮下野。最后夜晚八点钟走人
评语: 星期五晚去一定唔会错。高峰期有80-100条女响度打等。有八成半以上都系东欧妹。但系始终女够多,紧会拣到一件啱自己食嘅。
地方够大。食物方面可以接受。女女够多。总有一两件啱心水。唯独是酒吧范围,太多人食烟。有d难顶。如果你只有一晚时间响杜塞尔多夫。咁依一间係你必然嘅选择。

2nd round @ Living Room
星期日晚。大约八点钟到。入场费60欧,见到有golden time 既poster, 先知道原来系姊妹公司。换衫沖凉出嚟。地方比起gt细好多。女选择亦都较小。目测有30至40个之间。客少女多之下,女亦都会cheek你比较急勁,其实都几烦躁的。耍佢话要透一透先,佢就即刻西你面。睇云晒咁多条女之后。最后拣咗一条意大利妹。半粒钟50欧, 捉佢去戏院果度一路睇喊戏一路玩。女女都算系比较唔急嘅一个。态度服务亦都唔错。
评语: 地方系三间之中最细嘅。食物选择唔多。整体女女年纪都比较大的。去嘅客人都系年纪比较大的。

3rd round @ Oceans
星期一晚。大约八点钟到。入场费65欧去到停车场。大把位比你拍,心知不妙,沖凉换衫出嚟,目测得嗰十几条女。食d野饮杯酒先四围行下睇下。个场系唔错嘅。好似去咗会展rave party咁,音响够劲,楼底够高,地方够大。就系冇乜女。一啲气氛都无。亦都因为咁。啲女係咁走埋嚟漯你,你唔入閘,佢唔止西你面。仲会讲鬼话。话你什么以为自己好靓仔。又这样那样咁。可以睇得出经营者无好好管理的女女。即係无家教。好撚想即刻走。但系又唸下大拿拿俾咗65欧,凈係食咗份湿鸠晚餐。点都唔顺气。就系依个时候。幸运又再出现系我身上。有一条女好特别,無着性感衣服。走去问下去。佢话系波兰妹。好,好耐无食过了。就你啦。波兰妹皮肤白又滑。又够温柔。依d系我对波兰妹嘅情意结。完事后。出嚟冲完凉。饮多杯野。见冇新目标嘅就换衫走头。

总结。如果你未去过 FKK。咁你就人一世物一世都要去朝圣嘅。几十条女著得性感或者唔着衫起你面前行来行去。系一个好好嘅体验。强烈建议最好星期五六去。包冇失望。golden time 系必去嘅。其他两家,可以不理

Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

感謝師兄的實用資料,看下自己到時會否一遊此性地

very useful report

多謝師兄報告,非常同意去FKK最好係星期五,六去,因為較多女孩

thanks for the report brother!

回復 sunnyon #1 的帖子

多謝詳盡報告。

回復 alv123 #8 的帖子

坐火車去不清楚, 我市內揸車去30-40分鈡

回復 happylife #2 的帖子

c hing 有机会你要試吓 swinger club 添, 不一樣体驗 :loveliness:

回復 alv123 #8 的帖子

可考慮去 living room, 市區揸去20分鈡以内, 我估打的约35-40欧

回復 happylife #12 的帖子

換妻俱楽部, 有d club也接受単男, 有時候又會攪 gang bang party

Detailed and honest report!
Thanks Ching, very informative!

回復 sunnyon #10 的帖子

Swinger Club需要HIV同梅毒証明至可以玩

回復 Danteeeee #15 的帖子

鬼佬swinger club无你想象得咁複杂嘅。系香港有啲地下组织,先至搞到好似好卫生,好安全咁。

回復 mkonefourone #5 的帖子

c hing 你去 Frankfurt 仲多野玩啦, FKK 有 Oase, Sharks, 件有市中心無數 window shopping

多谢師兄報料

5月底会去杜塞尔多夫,你的这篇报告很优质

多谢師兄, Nov will go to there and please let me have the Golden time website!