[銅鑼灣/天后/炮台山] 凱澄軒廿幾歲大波Lily,體驗前所未有嘅快感

簽到
名稱: 凱澄軒
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A43679-銅鑼灣-足浴保健-凱澄軒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

心血來潮一上凱澄軒,預約好時間上去,地址銅鑼灣渣甸街43—45號 4A,鄰近港鐵站幾就腳。
試左Lily,目測廿幾歲,真人嘅樣又幾靚,幾有笑容,身材有睇頭,上圍豐滿。
到正式按摩,Lily大型骨場做過,骨技係有番咁上下,力好夠穴位準,時不時問我夠唔夠力,按到鬆先到下一個穴位,遂步逐步按鬆,按得舒服。
推油全身有功架,技術純熟,過程無偷懶,推油力度依然好夠,專家技術,同時令你疲勞盡消。
Part Two,R到我成個人震晒咁,又時不時發出一d呻吟嘅聲音,令你體驗前所未有嘅快感,加上配合到我要求。唔使一陣間就俾佢KO,幫手清潔完,沖個身埋單+機場費,臨走見靚女寶儀,下次一定搵佢!
多謝師分享~~~有機會試試
一定要支持
very good and thanks for your sharing!
Seems to be quite a relaxing massage
多谢分享
有冇得開大?
多謝分享
回復 prebk #1 的帖子

多謝分享!可唔可以PM我有無開大?埋單加機場附加費即係幾銀?謝!
搵日試試先~
有得開大就最開心
多謝師兄分享
回復 prebk #1 的帖子

專家技術

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 08:56