結婚太耐

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好似好少溝通甘,有冇人好似我甘?
大部份人都係咁。
朝見晚見有幾多野要傾?如果夾既話對方未出聲已經知佢要乜
9 }3 n1 H9 o6 h- w& |. D+ U) H% e, c如果唔夾既都唔會有咩講啦
我就唔係,到而家仲有好多野講,我唔係哂命,但係因為我很愛佢,世界只有我哋兩个咁,事事都唔敢逆佢意,所以只好修練好自己脾氣....效果好成功,但卻失去了以前的自己,所以得要犧牲下,唔係咁容易架,而且啞子食黃連。我都唔敢同朋友傾,只好在網發洩一下啦
兩公婆去下旅行玩下係個5錯既方法,我覺得!

/ V( F8 ^$ \: h2 r兩夫婦係要互相包容嘅, 唔可以淨係單方面屈就, 咁會做成佢唔珍惜你作出嘅一切犧牲㗎 !  
luckwin 發表於 2016-4-23 10:59
6 h" u# U5 y( C- D兩公婆去下旅行玩下係個5錯既方法,我覺得!
# t: d; S% z; _! O
同意
8 N. F' y% l6 y3 E  N8 {+ `1 ~彼此都無乜新鮮野) c" b+ I) j  V) Q% |, i9 n
唯有係外面搵7 Q, d5 U3 L! h
刺激下生活
攪吓三P!揾人操操老婆或操他人老婆啦!
生活也需要多一些刺激的,加油

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 00:53