生完小朋友大家既性生活

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

生完小朋友大家既性生活有變嗎?性慾係咪會小左?同埋愛愛次數會唔會減小左呀?
我想剛生應該都會沒有吧!忙著顧小孩~
回復 Wongkaho1212 #1 的帖子: R7 c4 _0 P) i! C
/ K0 O; S3 C/ R
系生活会变,唔止性生活
everything needs adjust. too many things need to take care.
愛愛真係會少左,因為揍仔辛苦唔想咁快有第2個
生活变了好多~压力也好大~
Yes too many things need to handle
吾會小左,只有做好些防備囉
少左好多好多好多。。。。
生完就冇得做啦
回復 Wongkaho1212 #1 的帖子
0 i: ?2 }6 @7 y% Z" G* S2 C
$ S9 ^, m8 N9 k; K5 p/ g我諗好多嘢都會改變
生完忙著帶baby
! l6 ?9 L6 z4 s除非想再生一個
都係無變,同無小朋友差唔多
變少咗⋯⋯太忙.
唔知關唔關生小朋友事呢
# S8 W* R# r' F- N( }" ~) f# Q# K我好老實講,我需求好大
5 o% ?3 X/ [8 s9 [+ l) c結婚前一星期都有三四晚一齊訓
; w! S7 @- o$ z6 t每晚最少二次或以上4 Q+ j: c3 \: G
因為有左結婚# ]: b4 ^) U' o6 ^
生左之後,我每次想要老婆都話傷口仲痛
" x$ Y% q7 U1 D0 f$ \4 oM到,唔想要,有時直接唔想搞
& v) |# |6 n/ s3 x一直都冇搞過,到仔仔二歲,佢話想生多過
" `, M% m8 M+ @  o( n, v! p1 x我記得係搞過二,三次,之後有左- g% Y! V/ j: e& U
到而家五年,結婚後就係果二,三次
好難講 may be have sex
我估應該會少左好多SEX

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 19:14