[德、意、法] 法蘭克福FKK-Mainhattan 報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有幸到德國出差, 當然要一嘗德國菜的滋味. 從網上收集到的資料, 以FKK 最為聞名. 由於在德國時間不多及銀兩也不太足夠, 所以只能選擇一間FKK 去試.
今次選了以最近市中心的為目標, FKK-MAINHATTAN.

小弟坐輕鐵去 MAINHATTAN, 大家可以在中央火車站坐 11號輕鐵, 到 DaimlerstrBe 下車. 11 號班次好密, 不必等得太耐.

DaimlerstrBe 車站如下:

DaimlerstrBe 車站有幾間車行, 認住TOYOTA落車.

向住 Vaillant 過馬路.

沿路是工業區, 看圖如下: 千萬不要以為行錯路.
由車站行去大約要 10分鐘的.

總於見到FKK-MAINHATTAN 啦.

今次心情好緊張, 大約下午6點, 門口已經泊滿了很多名車. 入到門口, 媽媽問是否第一次來, 我說是. 她慢慢解釋給你聽. 入場費是60歐元, 囡錢50歐.
入去沖完涼後, 就入了大廳了. 目測大約30條女, 分別在BAR 枱有10個, 沙發有10個, 吸煙區有10個. 入去行了兩個圈, 可食用的大約有4-5個, 當然我也不心急. 慢慢睇下先.
但係, 當慢慢睇果時, 已經不斷有囡囡行來同妳傾計, 傾又唔係, 唔傾又唔係, 所以俾幾條囡了左幾下, 我都自願搵條女發洩算啦.
總於有條24歳的羅馬尼亞女女我睇上左. 傾傾下就話入房開波了, 入到去, 佢問我要咩服務, 我話有咩玩, 佢就話你係旅客, 你想玩乜就玩乜. 因為你自已國家, 可以無得咁玩.
心諗: 仆街了, 俾佢知我係旅客, 實俾人屈了. 再諗: 算啦, 鬼叫自已生面口, 又係中國人, 抱住點都要一試的心態咁問: 啲客通常玩乜架?
佢話: 可以肛交, 口爆.
心諗: 咁之係要額外收費啦, 銀兩有限, 答: 正常吊西就算啦.

正常吊西過程不必講, 但由於間房好近大廳, 聽到大聲的音樂及人來人往的聲音, 吊左20分鐘都未出.
佢話: 駛唔駛口爆搞掂佢呀?
心諗: 終於來了, 吊, 唉~
我話: 好呀
佢話: 加多50歐.
我話: 好啦, 同我口爆佢. (費是大家黑面, 吊得唔HAPPY)

前前後後吹左10分鐘. 總於出左野了.
總括今次洗左 60歐入場, 50+50囡囡錢, 加4歐元RED BULL. 合共164歐元.
多谢師兄報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

1 q is not enough in fkk...
btw i like oase more in frankfurt haha

只得1Q真係有D嘥,不過冇mood乜女都出唔到嘢。

多谢有相的指南

回復 mlomlo #1 的帖子

多謝詳盡有圖報告。

多謝師兄詳細路標

多謝師兄分享

Tks Ching's report, 很有用的資料,

How\'s the face and body of the girl?

感覺那裏的女女食用度不高,要去另一間了

Thanks for sharing report, Ching

回復 mlomlo #1 的帖子

FKK, it is on my to-do list.
Thanks for the info!

山長水遠做1q?我第一次去都食5件啦!

回復 Liverbirdywna #10 的帖子

囡囡個樣ok架,金頭髮的,斯斯文文咁款。
身材對波就真係好大。一手都渣唔哂。

回復 vin0 #14 的帖子

小弟銀兩有限,只能做1Q.

多谢报告  有交通指南 大赞

入場費60 一q真係唔抵

nice detail and direction, thanks