《公告天下》全港男仕注意

) p1 A6 g5 V1 r* _  x; a0 {3 N! U$ G* t* P/ S: Z8 r2 q- Y9 M7 l4 G
回復 一心一意 #1 的帖子
& R1 V. {& J- x: d" z8 f$ R; W  f, f# E9 ?: Q
支持...出得黎玩錢就預左要比咖啦,一定要毛巾乾淨啦,高溫消毒玩都玩得開心D啦!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

支持...支持...正嘢嚟喎!最緊要衛生,俾多些少有咁靚嘅毛巾用,正呀

用者自付,絕對支持

用者自付...一定支持

唔怪得我上次去荃灣食女時有D咁靚毛巾啦2 w5 Q1 j  p7 b
% d$ A  D0 `8 n' q+ [! }4 v' ~, x% h
問心$10雞唔係貴,又可放心抺JerJer,低比啦

其實以前都驚D毛巾唔乾淨,好多師兄都知有時見D毛巾有D發霉真係唔想用架,而家有哩D咁既消毒毛巾,起碼心理上都好過D,衛生企理安心好多!比多小小有乜所謂呀!貼士都唔止啦!所以個人意見係支持女女有這類毛巾供應!🙏

值得支持。

做福兄弟, E( F8 n6 U# F6 p2 A$ v# L2 f
支持

回復 一心一意 #1 的帖子
3 W0 N  M. J/ X# B/ W' A* Q( q/ H/ G2 h8 J
不錯, 好主意, 希望女都用. 10元值

十雞唔貴,下次有就幫襯下先

值得支持。

10蚊雞買個安心

回復 一心一意 #1 的帖子" Y) c$ R0 p/ @5 `7 u0 i/ M9 |

6 v0 Q: c2 U* X* J- L3 y1 I以後可以抹JJ

买个安心点

回復 一心一意 #1 的帖子$ ]2 C3 {# V" s% k

! y3 g5 d) J, V; @- c1 d做福兄弟支持

安全衛生至上 !

用者自付...一定支持
) q1 `% e% R5 r% Y8 b
4 N) N8 z7 n3 U0 t- X試過有一次上囡囡單位, 佢既地方較大, 不是劏房而係完整單位。入門口後佢帶我入房坐一坐等佢, 因為佢在廳晾緊毛巾。跟住除衫沖涼聽到廚房內洗衣機正運作中, 佢話D毛巾係自己洗, 會乾淨D..., q( |  |' V/ m! S4 Y; Z7 k/ |

# z2 L! X% D# H: _但其實我覺得又未必囉, 睇吓你點洗既啫...
4 l, q% j$ O% m6 B/ M% o  O2 P
( I3 ?( k/ r$ Z) F/ d% e不過見到而家有呢個服務, 呢十蚊我俾硬!9 T& X% K7 C7 ^
% r3 i- C1 d& b7 V

回復 一心一意 #1 的帖子0 W- v. M9 \- ]6 E  p

: K- P; L' T& b, {3 f支持...支持...

回復 一心一意 #1 的帖子8 e$ V2 ~2 N# j5 E/ ^1 e  w- \
2 |7 ~. ^' b' {/ ]
支持...支持...正嘢嚟喎!最緊要衛生