[荷蘭] 荷蘭_阿姆斯特丹_紅燈區

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼之前德國工幹後,其實我同公司申請左大假(5日工幹,10日年假)所以去完德國就去左荷蘭。

不同的事,德國果幾日,女友唔係身邊(我話工作嘛)。但去到荷蘭果陣就join埋玩。

不過,依然有偷跳機會。第一日就荷蘭,女友未到。
放低行李hea左陣就去紅燈區。

阿姆斯特丹同法蘭克福唔同,性都之名的確不同。成條街都係工作間。

玻璃門、窗廉,傾好就入去埋牙。
我行左30分鐘,睇完d女d樣同身材先入閘。

50歐,吹加做。
有師兄講過膠奶同膠面人好多,的確係。尤其紅燈區d燈光唔係太猛,睇得唔清楚。所以有心玩真係要有d耐性睇多d。

結果,都係無荷蘭妹吊,搵左個烏克蘭的,年輕不大波(以絕膠奶機會)。不過我開波前見到隔離工作間條女都好正,其實你夠大膽問就得,我話有無得雙飛,當然係有,兩個幼幼(應該18-21左右)。不過用一個本來1男1女的工作間為2女1男,係有d迫。不過好正。

有AV feel,門外有人,我就係入面開戰。過程都係果d。

感覺:你要幼幼就未必大波,大波都係膠奶居多,同埋紅燈區d女女年紀偏大,around 23-30(目測)。所以你要幼幼要花d時間。
服務:紅燈區太商業化,係唔會摧鐘,係足服務,但缺少左溝女 feel,同德國fkk唔同。

幾錢?2Q around 110歐。
值唔值就見人見智,不過山長水遠工幹同旅遊,難得女友未到,緊係要試下紅燈區啦。
還是在德國操多幾次算
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 happylife #2 的帖子

你問我都係想係法蘭克福fkk玩多幾日,不過我女友話想去荷蘭睇花嘛。
好彩荷蘭有紅燈區,同埋有一日偷跳

回復 happylife #4 的帖子

師兄,我去工幹。雖然我想幹多幾次,不過無左份工就無得幹。

c hing 下次去 swinger club 玩 gang bang party

師兄好開針

都係德国FKK好D

add my on wechat:
wycheung90
i can show u arround

50歐吹加做咁抵?
上次同D朋友去個個都係一開始50歐 濟吹
吹到戲肉就問你加唔加錢做,加多50-100 歐都有
埋單至少100歐

回復 calmbeast #10 的帖子

似乎個價錢係要同女女傾,海鮮價

有機會都想試下,但直接去德國好似仲正。

回復 williamiee3 #12 的帖子

德國正d,不過我去德國同荷蘭嘛。緊係要去試下。

cheungtjai 發表於 2016-4-13 11:05
add my on wechat:
wycheung90
i can show u arround

請問師兄是在荷蘭長居嗎?
謝謝

You should totally try it. Unforgettable experience.

ou should totally try it. Unforgettable experience.

東方問世 發表於 2016-4-5 22:24
回復 happylife #2 的帖子

你問我都係想係法蘭克福fkk玩多幾日,不過我女友話想去荷蘭睇花嘛。

去對草就真

回復 東方問世 ##1 的帖子

感谢师兄分享

回復 東方問世 ##1 的帖子

感谢师兄分享