[粗人粗語] 做愛姿勢

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

師兄們 和女女享受愛愛 那麼多經驗,可以分享一下做愛姿勢,那一種 覺得最享受呢?
男下女上,快慢自己做主動最爽
回復 141廣告部 #2 的帖子

拉馬尾 後抽 去到盡 是未玩過,馬上約女女 試試
謝謝大大。
回復 loklook #1 的帖子

女在上面,但不是上上落落的那动作。而是插入后,条女用腰力前前后后,再用子宫磨著小兄弟的头头,下下到尽! 这最爽,又可以看到女的表情,又可以打波!正!
回復 carajo #5 的帖子

被女女坦克車只試過一次,女女在上 我躺著,她抱著我 一邊大車 我,一邊前前後後 動,最後男人加速 高射炮式 向上發炮,感覺好happy。要遇上玩得的女女,才有這樣的享受。
回復 141廣告部 #2 的帖子

冠軍馬師騎女仔。
後進式的女上男下.
回復 artlo #8 的帖子

是男躺著,女在上騎馬,女面背男,男可以睇到 菊花?
正確, 由其是微波.

如果有天花鏡
女面向上躺
男下邊屌邊揸波
都好正
女騎,睇住佢對嘢躉下躉下,同埋個淫樣,再加埋真淫發聲。正到爆!
女上扒住,男嘅可以做主導控制快慢插到頂,囡囡好快會高潮,邊kiss邊插又可以摸佢pat㴝插到頂,最能感受到囡囡入面帶㴝嘅溫暖
回復 loklook #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝分享
女騎慳力些,但久唔久頂上一下,女有feel  natural high 正
最正係捉條女响塊鏡前面,一路後上一路玩波,摸閪,一路望住佢high 個樣
真係超正!
如果鐘意調教嘅ching 可以叫女女望住自己個high 樣,立即收陰😎
回復 Skass #18 的帖子

鏡前推 這款 有玩,技術上 想請教一下。
酒店房間是落地鏡,女女沒扶手 就只好 站著 及雙手 按鏡 承擔推抽時的力度,加上女女有咁上下高度,於是 男人後插 沒法像床上狗仔式 那麼深入。
師兄 技術及肢體上 是怎樣?
loklook 發表於 2016-12-1 12:05
回復 Skass #18 的帖子

鏡前推 這款 有玩,技術上 想請教一下。

首先,腿要有力
因為要就返高度就要好似坐無影凳咁由下斜往上推
另外,可以拉女女條腰高少少,就返自己
最後,條J 一定要夠硬😎
聽講飲redbull 可以幫到你😏😏我就未試過啦⋯⋯
回復 Skass #20 的帖子

師兄你一定也是高人,容易就為。
我選擇女女都有1.65米及長腿,但我自己都是1.7 ,所以插入點 要女女 伏低 才就位,長時間推插 女女比較辛苦。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 08:07