樓主: loklook

[粗人粗語] 做愛姿勢

回復 loklook #21 的帖子

我1米85,啲女女好多都要gud 高腳先入到😅
有啲細粒啲嘅我直頭抱起個人插算🙈🙈
Ching 可以試下抬起女女一隻腳,好試狗仔尿尿咁
又睇得清楚,又容易抽插啲👍🏻
回復 Skass #22 的帖子

明白,要有師兄咁高 先容易玩到 對鏡後插 或 掛鼓 等等姿勢。
回復 loklook #23 的帖子

😂😂😂應該同高度冇關係吧!
手腰腿肌肉夠就得啦!
我聽講有ching專登為女女去做gym 添😏
回復 Liverbirdywna #11 的帖子

正呀,最鍾意有鏡!
狗仔式時再大力渣對波狂插。或男上女下插到佢啲汁流到成Pat Pat 都係
推車最正!
緊係抱住黎玩
回復 ahhhh-hello #28 的帖子

抱實 就沒有活動空間,好似幾難插,姿勢上 如何發揮?
抱起做真係最正
男下女上 揸住波
呢排小弟興模仿AV玩男上 囡囡M字開腿。然後\"蜢\"住佢對手等佢夾住對波,然後狂插。
回復 loklook #1 的帖子

床邊咬柴,進退自如
最喜歡女上
毎次都玩掛鼓, 可以入到盡頭, 一吓一吓打椿好爽, 可惜體力有限, 做一分半分鐘就要轉 pose.
回復 Yenoh #35 的帖子

掛鼓好玩,要女孩比較輕,而且真的要自己手力夠,腰力向上啪啪啪,好鬼正。
傳统嘅傳教士
回复 carajo #5 的帖子

还是站在床边,扛着囡囡的大腿干比较爽了!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 02:02