[粗人粗語] 0.01 距離,真的到達 神的境界 嗎?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我用的避孕套,都是女女提供的普通貨品,現在市面上 最薄是0.01mm。
0.01 從避孕套的最前端一直到根部均採用了統一的0.01毫米左右的厚度,龜頭和棒狀部分的邊界處也非常的薄,照道理 可以清楚感受到舒服的溫暖和微妙的觸感。
但真實感受是什麼樣?有沒有 用過的師兄 可以分享 一下。
好想知,易穿?
用過,覺得同普通DOM一樣,反而果3次用0.01碌JJ都有唔夠硬既感覺,反而用番囡囡D套仲好!
回復 奪命狂炮 #3 的帖子

看來,厚薄沒有增加 快感。
回復 loklook #1 的帖子

其實同003冇咩分別
冇分別咯....想講
唉, 都係隔靴show癢, 幾薄都感覺唔到濕度同温度, 好过打飛机小小.
回復 loklook #1 的帖子

其實去到0.03或以下用左唔知咩物料,感覺上膠左,唔係咁正
未試過0.01唔能夠評價,但唸倒好易穿
回復 rocroc #8 的帖子

希望感受到 女女內面的溫度,如果女女懂得收陰,感受到壓逼著,應該好正喔。
感覺同0 . 03差不多,但易穿
我感覺差唔多,反為囡囡好似好feel咗, 幾次專登望下以為我除咗套真接屌佢
冇分別咯
我用過0.01 同0.02 , 已經唔想再用0.03 .
試過同後生7日用0.01 , 佢前後check 了4次(以為我除套)
我覺得同D熟D的女用薄套才好feel .
回復 manlikegirl #13 的帖子

可能 後生女女 敏感度 大,容易感到 分別,0.01玩起上來 特別好玩。
有冇domdom 可以令你硬得耐啲?小弟容易墜機,跟住硬唔返...好煩惱。
有用過0.01 ,除左覺得特別貴都無咩特別~
同女友第1次用係覺得有唔同, 期間仲越做越有FEEL
但換體位時發現原來爆左套=0= 以後都唔敢試
回復 bbqboyhk #17 的帖子

我只用過0.002,真的感覺 好好多。
師兄一定 堅持力特別強,所以 超出了 套套 設計上限,師兄勁!
回復 bbqboyhk #17 的帖子

用過0.01 好易穿, 小弟穿過兩次, 以後唔敢再用
回復 evaair #19 的帖子

是日本 紅色盒 一盒三個 的 嗎?
近來在 曼寧 看到0.01 不知道是哪裡出產,價錢便宜多。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 06:49