[粗人粗語] 0.01 距離,真的到達 神的境界 嗎?

0.01好正架!
0.01好正喎, 會穿果D師兄係咪戴得唔好咋
我都係覺得出來玩要安全至上 用穩陣嘅套好過太薄
回復 weareafinecity #23 的帖子

和相好 用0.01,感覺 親密好多,feel到裡面濕度和溫度,用過一次,再沒法不用了。
回復 loklook #1 的帖子

多謝師兄分享
Ching,請唔好笑小弟
因為興趣,對套,我係有幾深入嘅調查
首先,0.01同0.03都係岡本嘅產品
用嘅物料係latex rubber,同醫生用嘅手套相同
好處係傳熱力高同伸展性強
但去到0.03或0.01mm 咁薄嘅時候,伸展能力會大減
所以有啲人會覺得緊或者感覺唔係咁好(恭喜您,你大支野)
如果用顯微鏡睇,其實佢表面一啲都唔平滑
唔好彩嘅話,勁磨同一個位,甚至會有可能穿🙈🙈

0.02係由sagami 廠出,好似中文係相模
物料係 Polyurethane,通常用黎做人告器官,血管
所以成本高啲
好處同latex 相似,不過傳熱效能同韌性高好多,但伸展性就差少少
用顯微鏡睇,係平嘅,所以冇咁容易穿
用Polyurethane造套冇記錯係專利技術,所以其他廠只可繼續用latex
回復 Skass #26 的帖子

0.01 及 0.02 用起上來,確實好好feel,如果公司提供的套,做到身水身汗 弟弟都feel唔到快感。師兄分析好長細,學到嘢了。
loklook 發表於 2016-12-3 07:57
回復 Skass #26 的帖子

0.01 及 0.02 用起上來,確實好好feel,如果公司提供的套,做到身水身汗 弟弟都feel唔到快感。師兄分析好長細,學到嘢了。

御宅的其中之一種研究課題啫⋯⋯
大家互相交流下😂
回復 bbqboyhk #17 的帖子

多謝C兄臨床經驗資料提供
穿過一次好薄
Very good post Thx a lot to all c兄
我用過0.02超緊又唔舒服之後就唔再用,0.01真係唔想試
回復 HeyWing #32 的帖子

似 手術手套緊貼,我弟弟漲後是岸岸好,師兄應該是比較粗大 會覺得不舒服。
loklook 發表於 2017-1-18 07:27

似 手術手套緊貼,我弟弟漲後是岸岸好,師兄應該是比較粗大 會覺得不舒服。

Sorry, 講句可能唔啱聽的,0.01可能好危險,我用0.03都試過個套斷開,點敢再用更薄的呢?

沒錯,不是穿了,是斷開,下半截套仍緊箍着JJ根部,但前半截套,已齊齊整整脫離開去(好似俾人𠝹開左前半截咁),陷入女女下面深處; 但未完事抽出來,根本不知道出了問題,對雙方都無晒保障,你話幾恐怖呢?

有大碼,ching 可以試下😏😏
wingsns 發表於 2017-1-18 13:39
Sorry, 講句可能唔啱聽的,0.01可能好危險,我用0.03都試過個套斷開,點敢再用更薄的呢?

沒錯,不是穿 ...

Ching 可以望下我寫嗰段研究,俾樓主置頂咗
裂開原因係因為物料嘅原因,用顯微鏡先睇到
本身latex 一超過其伸展極限就會撕裂
相對之下 polyurethane 的耐擴張性好好多
以個亦係polyurethane 用黎做人造器官的其中一個原因
Skass 發表於 2016-12-3 02:56
Ching,請唔好笑小弟
因為興趣,對套,我係有幾深入嘅調查
首先,0.01同0.03都係岡本嘅產品

師兄你有套顯微鏡在屋企,得閒仲會用來看不同物料?
回復 wingsns #37 的帖子

讀書年代,用顯微鏡來看精子
wingsns 發表於 2017-1-19 17:47
師兄你有套顯微鏡在屋企,得閒仲會用來看不同物料?

大學時期咁啱有機會攞咗避孕套黎做研究
為咗個project,仲同廠商溝通過咁啫

利申:我係主修音樂嘅🙈🙈🙈 研究係自選科嘅其中一科,好似係演講科,太耐,唔太記得
1) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spray-on_condom

2) www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... vent-pregnancy.html

- surprisingly , there is NO market " force " to further develop this concept ...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 03:37