樓主: loklook

[粗人粗語] 0.01 距離,真的到達 神的境界 嗎?

岡本無穿過
個人經驗
多謝靚女分享

個結他正,用五聲音階做tuning 再按手把去造出harmonic sound
個idea 幾好,into the dream 嘅感覺表現出來,可惜欠缺一點方向
好像夢中突然醒來,茫然不知所措一樣
回復 Skass #44 的帖子

師兄 知音難覓,會否再在紅塵中 尋找欠缺的一個音符
loklook 發表於 2017-1-24 19:25
回復 Skass #44 的帖子

師兄 知音難覓,會否再在紅塵中 尋找欠缺的一個音符

所謂完美,就是滿足
人對完美的追求,沒完沒了
因為世上根本沒有完美
在世間能找到一位可以過人世的女人,其實唔難
難在自己能否安於現狀,在不完美中找到滿足
所以小弟仍然封緊J
Ching 你要食埋我個份呀!
回復 Skass #46 的帖子

[ 在世間能找到一位可以過人世的女人,其實唔難 ]
- 相信師兄尚屬非常年輕,再多過些年月,可能會明白以上那句話:其實真的很難、能找著一個在人生路上相互扶持,是種極大福氣。

- 祝願師兄 丁酉年 「如魚得水」!

回復 duval22 #47 的帖子

非常年輕唔算,不過都算係有心有力嘅
真係非常多謝ching 提點
都祝ching 你身體健康、「龍精虎猛」!
噚日同相好用0.01屌穿咗。。。中出完都唔知。。好彩同條女熟我自已除套。。又唔知點解無倒流出嚟。。。那那聲話趕時間捉咗佢一齊沖身走人。。

我終於明白點解啲女要幫你除套。。檢查下有無穿或漏。。

0.01 幾乾下,要落KY , 唔係有機會會穿,
囡囡多水多汁,就唔洗KY ,
但係囡囡一日咁多客,點會多水。
用001 時,好多 囡囡真係會不時睇下有無甩到。
我覺得男人對001,002 ,003 都係差不多。
但對女方,001 係有唔同感覺。

原來囡囡幫手除係檢查有沒有穿,真係學到嘢。想請問杜雷斯啲係幾厚,0.03?
回復 slave_11111 #49 的帖子

可能是檢查,亦有一個原因幫助客人除避孕套,是為了燒毀「證物」,食過酒店女女 都見慣了,避免留證物在廢紙箱裡。
openleungs 發表於 2017-2-28 10:06
0.01 幾乾下,要落KY , 唔係有機會會穿,
囡囡多水多汁,就唔洗KY ,
但係囡囡一日咁多客,點會多水。

唔係喎..0.01 真係好FEEL D...起碼FEEL 到條囡下面會變熱

同多唔多水我估真係睇條女...有D 女真係插極都有水...有D 就插兩下就乾..
回復 loklook #52 的帖子

乜嘢證物?
回復 slave_11111 #54 的帖子

好人 需要的東西
001,始終覺得容易穿。
回復 loklook #1 的帖子

帶套不論幾薄都不如打真軍。
回復 Fedora339 #57 的帖子

但好難有酒店女女願意打真君,有都要怕怕。
回復 loklook #1 的帖子

未試過,本人對袋感覺差唔多!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 18:33