结婚三年幾,都冇做多個十次

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

始係太小拉..... what should i do?
5明白師兄既經歷!
其實師兄你想講咩,我唔係好明你想表達啲乜
Ching 既意思係結左婚之後冇做??
' O6 w- I! A7 Z
结婚几年系新婚
我都唔明

3 m( }4 ?% _+ B) k. y3 c咁係咩原因呢 ?   $ A. S* c; h0 k/ I/ m. [+ a
自己抑或老婆提唔起"性"趣 ?  甚至自己出現性障礙 ?- Z+ I/ B6 b+ g7 \( j1 X
另有更索嘅小三 ?  
2 Z6 q4 g" p: A% x7 s找出原因對症下藥 !
咁係咩原因呢 ?  # H; t' B6 l6 D, {! _6 B
自己抑或老婆提唔起"性"趣 ? 太忙?
kutoman 發表於 2016-4-16 01:22
4 W, H3 E5 T7 V/ d# N始係太小拉..... what should i do?

; ^) F4 W7 {5 f, D! B5 l' H( c你有冇老婆講下點解會咁呀? 太忙呀? 性冷感?5 q1 q+ o. b4 b. X0 n
; Z3 j) y0 j+ e( T
你自己有冇出去叫雞
師兄,好慘啊
kutoman 發表於 2016-4-16 01:22
2 _! Y) g' R9 s3 |7 z始係太小拉..... what should i do?
# t2 d( p; Q6 ~; h3 t  c7 n/ Z
師兄老婆好忙? 如果本身生活都好忙,可能都攰到唔想做愛。, H9 f% {( Y/ f' f
師兄想做愛既時候,老婆好唔願意?
) u& k+ ^2 d3 m6 R呢D 真係要傾下,唔係咁搞法,師兄好辛苦wo
老婆好唔願意?  好慘喎
好慘好慘啊
太太唔吸引,141吸引啲
她不想和你做?: M0 x+ n7 V/ Z/ D
快啲睇醫生啦!快啲睇醫生啦!
做番多d啦!
回復 kutoman #1 的帖子! |, ?. `0 u3 |; v
! \+ j: v- ?1 F' H1 t) ]. Z
其實師兄你想講咩?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:55