[揾女心得] 新手:坦x分享,望c兄們指點!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人純分享去過的坦x之旅:

聚x:飛機场,我試左口爆,服務尚算不錯,$三五八
豪x:sn场,女女質素不太行,服務還好,$5xx起
皇x:sn场,女女質素9xx起可以食用,服務中上,6xx起

如若c兄們有好去處pm我或留言,謝謝!
多謝師兄分享
回復 ˇ食過先好講ˇ #1 的帖子

豪x:sn场,女女質素不太行,服務還好,$5xx起

變左600起, 前幾日行過, 但質素太差,.

話時話 師兄, 有無 皇X 既WECHAT PM 下小弟, 家下唔係熟人都無得入去.
回復 diunomore #3 的帖子

我喺有經理電話,但係你打過去未必會接喔
回復 ˇ食過先好講ˇ #4 的帖子

求 皇X 既WECHAT ,PM pls
謝謝分享
多謝師兄分享,指点
求Chingpm豪x 皇x電話,話說豪x隔離好似有間叫匯xx的好像以前也是桑拿的。

強烈建議留澳消費,五一快到啦!
回復 pamfm #9 的帖子

這段時間澳門好像沒什麼特別出色的哦,c兄有推介嗎?
回復 ˇ食過先好講ˇ #10 的帖子

ChingP m下我大家交换下經理電話嗎?我知道有間也系600起的。
多謝師兄分享
有一間叫:大X 酒店   600

師兄,求皇X既WECHAT,thx
請PM小弟有關場詳細聯絡資料
等小弟爽快玩返幾日
謝過
求WECHAT PLS, 我喺坦X做野, THANKS
是否懇請師兄能給珠海桑拿的pm維信或電話,因為本人會長住在那邊,謝謝您

留澳消費!
求 皇X 既WECHAT ,PM pls
Thanks
我好少玩桑拿,多數係玩K場,東方、皇X、萬X,X晶都玩過,我鐘意個過程,桑拿時間太短

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 18:27