[粗人粗語] 讓誰 酒店女女 做 女友

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各師兄 玩過不少酒店女女,報告出過不少,如果讓師兄選擇 來做女友,師兄 會選擇 誰?
過唔到公厠的陰影!😰
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Howardwaiip #2 的帖子

師兄,當女女是臨時 女友吧, 調下情 拍下拖,玩一排 就劈腿。 就算白雪公主 都可能被七個小矮人輪流 偷食過

例如 近來 好hot 的 小龍女 Six 278,Yuki,住福建,95年,做鋼琴教師,快大學畢業,皮膚白滑,樣似 劉亦菲,165高左右,走肥。師兄有沒有興趣 做女友?

👍好多好嘢!

THANK 玩一排 就劈腿

好多人過唔到自己...時間會慢慢証明出來

吓⋯⋯囡囡食𨳊多過食雪條!妳過到自己個関咪得囉⋯⋯😰

回復 Howardwaiip #8 的帖子

純屬個人觀點:
自從開始認識 來香港酒店上班的內地女女,個人生活圈子 有了很大的改變,每天微信女女聊天,二 三天 就和 相好 在深圳見見面,有時 睇戲 有時逛街。自問 自己 沒錢 又唔靚仔,想用錢包養 女女 是不 現實,她們 上班一個禮拜 就掙錢 至小 三萬 到 五萬。和我 相好 的 女女們 都是 為了 家人買房 所以出來做,本身 自己有工作,而且 她們 好獨立,凡事 依靠自己,沒半點 要求 拿錢給她們,當然 女人喜歡 男人愛護,買些東西 讓她們開心 就一定要,不外是 化妝品,面膜,包包 等等。
前兩天 下班 去了 深圳 相好 家,她為了我 準備好 湯水 煮埋飯,事後在我要求下 來了1Q,我沒有本事拿錢包養她,她是真心真意 對待,試問 有這種情義 能不滿足嗎?

不知是否對與錯,錢是萬惡又是萬能!🙈🙈🙈

回復 hokayiu #7 的帖子

我自己觀點是 我們男人是享受 女女的青春,漂亮,身材。在不停 有新女 進入 酒店市場之下,變心 多數是男人自己。沒有永久的情人,只有 短暫 但 讓自己開心的女友。

覺得如果你是真心對待人..有D野真是錢不能代替...但錢會令一個人改變...你想下...如果酒店女揾你做男朋友..她一定唔會為錢..我覺得執到..有邊個人沒有過去..主要你用什麼角度去睇

問世間情為何物⋯⋯🍻🍻

怕就怕佢d老相好係你識嘅, 仲要同你講你老婆做雞嗰時有幾好屌, 問你屌咗佢屎忽未💀

講得好!多謝分享

回復 pink_lin #15 的帖子

看過一個 對 日本AV女女的分析,說明 做AV 不是隨便就能當上,要樣子漂亮身材迷人,好多 最後嫁得出去 生兒育女。說回香港,我見 好多 港女 在同一圈子 和不同男人 拍拖,而 男人互相之間也認識,也沒提起 女友 性生活史。
可能是幾年時間 遇上不少內地 相好,我覺得 她們 重視 情義 。如果給我選擇,難得有情人。

小弟做了情場浪子十幾年!
自問已留落紅麈!
同一普通正常女人,過活難!
如果有囡囡真心願意和我一起!
我是接受的!
最重要的是否大家有真感情!

C兄,尼點女只不過系解決你臨時生理需求,唔系做女朋友。

回復 loklook #9 的帖子

這個相好莫非係依依?

回復 loklook #1 的帖子

師兄你沉得太深救你唔到,我覺得女友又好老婆都好,重點係本質。而且本人覺得一街都係女,重乜係都要揾囡囡做女友? 真係貪佢技能好咩。

另一角度睇,唔理世人眼光唔理另一半的過去,活在當下係好,但你又保證到將來囡囡唔再出黎做又或者你百分百接受到自己女友出黎做? 如果囡囡今日係為錢出黎做,難度將來又冇錢銀上的需要? 正如你已講出你不能提供金錢,但人總得有錢才可以過活吧?

如果做左好幾年囡囡,出到社會又可以做咩工? 正如你講曾經3-5萬一個月,又接受到1萬幾千的普通工作? 我只係用自己角度去睇,未能體諒你的觀點

完!!