9號,我唔知係唔係做咗水魚?加d1攝攝時間報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

兩年無去過澳門玩,難得老虎出trip,就心思思去馬交整一個四日三夜的咸濕旅程。噚晚做完嘢,6點半到信徳中心,去成功買套票,本來想去富城的,但係見9號貴$300左右,就轉買9號啦,上七點船到澳門出埋關大約8點15分,時間太早,一支公又唔知去邊,就心思思去d1睇吓,d1搬咗後都未去過,落車後點支煙諗住入去,比門口個阿叔叫住,話而加全場禁煙要我食完先上去,心諗全澳禁煙,d賭場,夜總會,桑拿咪死梗。食完煙行過一條走廊,入𨋢上3樓,開門大約有30條女啦,可用度得20%,個大堂無以前咁靚,感覺仲有d簡陋。中模1個,大隻過我,泰模有五個,可用度不高。當全部女人企哂起身,得一個泰模仲坐喺度,比前面d女遮住哂,心諗 咁有性格,就叫經理叫佢企起身,一起身問一問個經理,佢招呼得唔得,經理當然話得啦。好見佢相頭算係咁多個之中最好,就佢啦。上房除衫後,瘦底假大波,個面皮膚唔係咁好,有d粒粒,放水按摩,囡囡都幾有力,按咗一陣,佢咬住粒冰,開始鍚我背脊,漫遊一下去到屁股,佢竟然鑽我,喂仲未冲涼噃,唔通玩[即尺],跟住吹咗一陣,上套騎咗上嚟,轉兩個post派彩。之後玩浴江,潜望鏡,又硬咗,同佢講我頂唔住了,佢話ok咁就爆哂入佢個口。諗住攝時間,點知出咗兩q,今晚9號都唔知仲得唔得。之後換衫出發去凱旋門。
  去到附近大約10點半,食少少嘢。上到去,出套票,入房。哇,間房咁大,坐20人都得呀,侍應話係細房,當堂覺得得空虛。同過侍應開之前識嘅媽咪,講咗幾個,佢話都無做了,咁就開同一條line嘅媽咪啦。終於有個媽咪入嚟招呼了,佢話我開嘅媽媽而加做咗大媽了,佢係打佢工嘅,個大媽咪返咗鄉下。無所謂啦,叫佢帶女,睇咗10多條女,簡咗兩個,一個東北模特,一個四川白牌玩吓色盅15分鐘問枱,留個東北,佢之前都幾cool吓,破冰後都幾好玩,叫佢再帶女,順便開卡拉ok。
  之後另一個媽咪入嚟打招呼,我都係未見過,但我講有d媽咪名佢都識嘅,證明我唔係吹水,只係太耐無嚟啫。又帶咗10幾條女入嚟,簡咗個北京嘅模特,條女好高,但係無乜波,都幾姣,唱歌都幾好聽,猛話好鐘意我,我覺得好假,但我鐘意。好,就留你啦,叫媽咪再帶,又入咗個北京的,個樣有d韓國妹feel,但唔多講嘢,之後問枱,我叫佢去,留番之前嗰個。叫咗6罐啤酒,買一送一,共12罐。個年資深d嘅媽咪都有入吓嚟,個係我感覺很冷淡,仲有d唔耐煩,可能我一個人嚟,係細客啦。玩到1點左右埋單,一睇張單,要$2000幾,哇咁貴嘅,個媽咪話枱鐘,唔係張套票包枱鐘咩?我計條數卡拉ok$500+啤酒錢當佢400,都係$1000內嘅事,算啦,費事嘈啦,比錢上房。
  上到房條女就劏了幾次,攪到間房臭晒,又攪到我無哂心情了。一除衫,原來佢唔係細波,而係無波,平嘅,我個胸都大過佢。佢有佢劏,我有我瞓。都唔知佢劏咗幾耐,佢叫醒我,話我唔照顧佢,我心諗,我嚟尋開心,嚟玩,嚟消費,仲要照顧你,無話你攪到間房臭晒,已經算係咁啦。之後,佢問我做乜唔攪佢。大佬呀,睇到你劏成咁,又臭點攪呀?我叫佢冲涼先啦,之後男上,一瞓上去,佢又話想劏,唉乜心情都無晒。我話你醉成咁,不如你返屋企啦,佢又話行唔到,又話遠咁,都費事理佢,瞓覺。之後矇矇濃濃聽到佢劏咗幾次咁。瞓醒,佢又醒咗攪咗次,再瞓番,又比佢攪醒,騎上嚟攪多次,過程都係嗰d啦,再瞓多陣9點起身,換衫返香港做小小嘢,今晚繼續。
  總結,9號都睇咗30條女,中間有個超模,好cool,係好靚,但係好似欠佢錢咁。其他囡囡質數一般,可能我識嗰d人都不在啦,好嘢都留起晒,無帶比我睇。佢地做開大客,我地d細客,佢地唔想招呼。張單都唔知佢點計出嚟的,成2千幾,我淨係開咗卡拉ok,同飲咗幾罐啤酒。

消費9號
套票  $2600
枱面  $2200
過夜  $2800
D1    $2020
Total $9620    富城會不會好一點?因覺9號太現實了。有無師兄可指教吓,因為仲有兩日行程,謝謝

I know you have to pay extra $600 for table fee. Not sure how it comes up with total extra charges of 2000+.

回覆 讚好 不讚 使用道具

不错的分享,以后也要去试试。

你比D咩條女飲...
睇文得果一打啤酒...你又坐左咁多條女都唔會係佢飲晒啦
當你飲4罐 其他女又飲D 最多佢咪飲3-4罐..

回復 marin #4 的帖子

條女話之前張枱飲好多噃

回復 raymond888 #1 的帖子

9號好耐冇去。以前有啲囡囡真係唔錯。有個叫妞妞好沉

對師兄的經驗非常同情!

都好怕女女湯。以前試過一次,在東莞。以後唔敢了!

嘔完訓醒米仲臭

D1 have a happy ending, but bad luck in C9.

回復 麻膠煩 #8 的帖子

所以條女仲要再瞓,我自己起身走先

D1 正喎! 口爆多一Q 唔駛加錢!
9仔套票仲要俾坐枱錢,唔係化?!

成萬元o甘貴?? 而且d女仲一般

多謝分享

C9已經好耐冇去,散客完全冇招呼

多謝分享

expensive brother, feel bad for you

多谢师兄的报告,很详细。不过真是好久贵

MACAU 好耐無去, 因早已不是香港男人既樂土>>>>>>>>>

想去玩下。。。

回復 waimn #19 的帖子

好像貴了點啊!