邊奶邊啜,又啜蛋蛋~~風騷十足~~口爆出嘢~~【Gucci】

簽到
名稱: Gucci
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A32056-尖沙咀-兼職女郎-Gucci.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

沖完之後上床又幫dup骨,dup得幾舒服,完之後我感覺全身松嗮,
- h% p9 [1 B. {2 e加上Gucci好好笑容,又同我傾計,真係好好feel..跟手佢開始從lin奶到落細佬度, 1 A# D, v! n) t$ V. Z/ m
邊奶邊啜,又啜蛋蛋,條脷又響細佬個頭度打曬轉,AV式環保吹,佢好溫柔咁吹又啜吓蛋蛋感覺好正,
* e; g1 i/ b! S! _0 F8 n再將細佬慢慢吞返入口度開始做深喉,同加強小小吸啜力慢慢咁將我嘅情欲提升,已經頂唔順啦!!
' f. s8 j4 N& u  ?
7 a/ Y1 V- w4 [9 k3 k3 w& a7 S9 I P9040005.JPG 8 i! S  k+ M9 H( |* e
. N% \; a3 k% t- |
即刻黎戲玉,男上女下,Gucci風騷十足,越插越大聲,我地大車往來!之後再黎多個狗仔,真係啪啪聲,搞到佢高潮碟起,* b1 V, v" W- ]# J$ [; S
之後我就再男上女下,插到佢喺咁叫,最後口爆出嘢!!兩個字舒服,完事大家係張床到攬住傾計,囡囡幫我沖個涼,大家漱漱口,乾淨晒,最後比家用走人,臨走佢送goodbye kiss,依依不捨咁送我走.....
8 k  h1 d# m6 u" y5 N# N! a
哇~ 果然風騷! 還口爆! 感謝分享!
sexy and horny.
一定要支持
多謝分享
多謝師兄!支持
多謝師兄分享
多謝師兄推介
she is looking so good
Hot n Sexy gal .................. EATABLE, man.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:51