NINA~~~36D大波, AV情節~~~口爆甲腸服務樣樣足~~~

名稱: NINA
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A29373-炮台山-兼職女郎-NINA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NINA  g2 l+ J4 O. r$ e& H

+ m  h* G4 N; B' w IMG_6881.JPG
6 ~6 F8 [$ q& e  w4 ?, {2 N( J7 Q  ~0 l6 [
上房見女女, 比佢對長腿引死, 著住條熱褲,' I' }! H4 S+ O4 Q# Y! `2 C6 v
又白滑, 好有一種衝動去奶腳XDDDDD+ T& ]5 p% R) h6 A  E/ S& U
同女女傾左陣計, 女女主動鍚我, 我就抽水, 摸晒全身, 抽下佢對腿同條腰, 幾滑, 又摸埋妹妹, 又滑又多汁…7 Y: ?  |1 ?: `! ^
我地玩到入浴室, 女女細心幫我沖身, 玩埋水簫同大車, 好正呀喂!; Z4 ]5 d7 Q9 \% l5 q4 r8 Y7 G" n
之後上床玩, 女女偷偷地鍚我lin lin, 再慢慢奶到我JJ, 用條舌打圈, 好有技術, 好爽皮…再用對長腿玩我條JJ, JJ俾佢對腳搞到硬爆, 唯有上套, 女女做出M字腳等我一野插入, 好窄既一線鮑, 先黎女上, 女女用佢高級技術係咁Un, 又係咁叫春, 叫聲好甜好好聽, 之後換狗仔, 摸住佢對長腿係咁推, 推到頂唔住射左.^^^^^^^事後女女同我沖涼同送左個goodbye kiss 我
這對大波! 我可以~ 感謝樓主分享!
nice boobs.
值得支持
回復 小wo子 #1 的帖子
0 B" x/ x, j2 v' U# p5 r0 e0 U2 d4 V( Y; y, |3 `+ M' w2 c7 [
感謝樓主分享!
服務取勝
多谢师兄啦。辛苦啦
多謝師兄!
大波波好正
大波波绝对要试试

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 10:29