噚晚9號中咗伏,今晚富城開心番

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚9號洗咗$8000,仲要唔知玩咗乜,今早返香港做小小嘢,本來想攪掂後早d過澳門的,但噚晚出咗4q,一支公又唔知去邊,終於喺公司坐到7點半先出發,到信徳中心成功大約8點,買富城子夜套票$2300幾,順便問吓枱鐘問題,佢話以前囡囡肉金包埋枱鐘錢的,而加分開咗計,但囡囡肉金減咗,是旦啦,多幾百少幾百,唔通唔去玩咩。上8點15分船,到澳門出埋關9點半。上的士,去新萄京,諗住去the kitchen 食件靚扒先去玩,點知唔記得有dress code,唔比入,之後去咗樓下食上海面。食完見仲有時間去樓下睇吓d人賭錢(本人唔賭錢自),10點45分上富城。
  上到富城,出套票,入房,感覺好好多,無咁大,可以坐6,7人,一個人去玩啱啱好。今晚打算唔開卡拉ok,飲3罐啤酒,買一送一,共6罐,睇吓張單點樣。開番個大媽咪名,我以為佢有助手長註富城的,原來無。之後噚晚資深d個媽咪嚟咗,仲要從9號過嚟,唔洗講佢梗係更加冷淡啦。叫佢帶女,佢話會一次過帶晒所有女比我睇,佢梗係想快快趣趣攪惦,早d返9號啦,無所謂,反正我都唔係好想見到佢。女到,第一轉10幾個,簡咗個四川的,有d似x姿,第二轉10幾個,簡咗湖南妹,有d似黃x如,第三轉10幾個,簡咗貴州妹。睇咗30幾個女,除左無咗d超高消費的所謂超模,韓模等,富城的白牌同普通模特,同9號差不多,仲有富城d女比較熱情,埋身,會請你食波餅,摸吓你大脾咁,主動d,無9號d女咁寸。可能富城無9號咁好生意,囡囡要把握每個機會啦。玩咗一陣問枱,叫走咗個湖南妹,佢新來的,骰盅都唔識玩,成日叫7個7,6個7咁,笑死我地,其實佢都幾好玩的,但係就無波,經過噚晚超級飛機場後,今晚決定要揾個大波嚟平衡一下。之後四川妹同貴州妹玩吓骰盅,過一陣問枱,都係四川妹好玩d個波又大,叫佢換番自己衫,話比佢著晚裝好睇好多,青春feel好多。
  玩到12點幾,飲埋d啤酒叫埋單,個經理開頭話淨係計頭round,但佢望吓張枱面,我只係叫咗一次酒,咁佢話比600得啦,我仲比咗$100tips,連聲多謝,出去幫我安排房間,等咗一陣佢入嚟話要等一下。無所謂啦,同囡囡攬吓錫吓車吓,睇吓電視咁。過咗10幾分鐘,上房,一入房車住除衫,車住冲涼,車住擦身,車住上床,摸吓下面全部濕晒,試吓指插,又得噃,即刻變加騰鷹,條女叫到拆天,之後女上,仲主動轉post,派彩。冲個涼,傾計傾到成三點,攬住瞓覺。囡囡非常好招呼,又攞拖鞋,又攞水,又教冷氣咁,好有大爺feel。瞓到早上7點幾,我醒咗,摸吓佢,錫吓佢,摸佢妹妹,一陣又濕晒,上套攪多次,之後再瞓番。到10點幾醒咗,到佢摸我,攪到硬晒,再嚟多次,共三q。問囡囡要唔要一齊食d嘢,佢話唔習慣太早食嘢,之後比錢$2500+$300,叫佢走先,我晏少少先走,佢仲話可以陪住我,等埋我一齊走,我話唔洗啦,之後交換聯絡佢就走了。12點落樓,去咗附近的百褔面家食咗碗雲呑面,米通炸魚球,非常好味。
  本來計劃第三日,東方雙龍的,早上東方水療,晚上東方皇堡過夜的,但兩日已出7Q,又洗咗$17000,都係算啦。坐1點15分船去深圳按吓摩算啦。
  總結,9號會所做開大客,散客唔多願做,場面好靚,經過都見到有d好靚嘅囡囡,當然價錢超級高啦,如果自己去,或者同d朋友去玩,非常唔建議,媽咪同囡囡都好現實,囡囡唔太熱情,其實場面錢差不多,只要唔簡d超模韓模,分別晍大,但可能佢地做開d大豪客生意,一個或幾個香港人佢地唔係咁想招呼,因為香港人張單多數唔大,多一張唔多,少一張唔少,反而富城d經理同囡囡都比較積極,熱情,好玩。

消費
套票  2300
枱面  600
肉金  2500+300
共  $5700
P.s 原來可以把回程船票賣番比成功120,我再補錢買深圳船票的。
nice report.
回覆 讚好 不讚 使用道具

而加過去玩,真係貴咗好多...

未去過富城,多謝師兄報告

我未去過富城,有机會試試,多謝師兄報告!

回復 raymond888 #1 的帖子

Thank you for your brief report.

多謝師兄報告 有機會都想去見識吓

支持樓主
單嫖獨賭乃人生一大境界
多出報告

师兄, 请问富城的女女是否比9 号的成熟一点?

回復 hamsup_boy #9 的帖子

我覺得富城囡囡比9號後生d𠻹,聽囡囡講有d女,第一站落富城之後再轉過去9號的

谢谢分享,有机会也要去富城玩玩…

唔錯啦, 有3q,

謝謝分享!

多謝分享

多謝師兄分享

玩得開心就抵返晒......................

玩返轉好野補返數

多謝師兄詳盡報告

未去過富城,得閒去試下

套票  2300
肉金  2500+300

新手一問︰套票唔包肉金架?點解要比多 300?

回復 Yellow_Page #19 的帖子

而加套票唔包肉金的,$300係tips