[正宗桑拿] 禽日一試德興城.

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說禽日無聊上左福田. 行行下見佢門口個妹妹仔知客幾靚女. 就上左去試一試. 講真都係第一次上.
一入 locker 房. 講真幾條 locker 仔算唔錯. (可能禽日係閒日同上晏)
出到大堂... 小貓三兩隻. 計埋果d攤屍既... 坐底就叫佢搵個女女黎鬆腿先.
起初都無諗住會有咩驚喜... 點知... 按到加鐘同換入房(因加鐘免房費同靜好多)..... ^^
跟住就黎個 日式推油...講真真係推得好舒服... 點解咁講.... 因為比佢推到訓著左....
結果... 更係又加鐘加小費 $150 啦...(點解要寫明小費...有 d ching. 一定明既) ^^
總括黎講... 呢間唔錯既... 如果平日上既話... 同 有 1:1 増值. 不過有效期得果半年...唔多岩我呢d燶閪又咸濕既港燦. ^^
支持一下來自: iPhone客戶端
SORRY, 大媽唔係我杯茶
我是有要求的
多謝分享,支持真實分享。
支持一下
回復 Baritone #6 的帖子

如果 $288 果 d 都有彼生... 而幫我推油果個都好後生... 其實而家好多場都更有後生既. 問題係你有無本事溝得掂啫... 始終呢 d 唔係口爆場. ^^
神秘又美丽
一百五十小費係乜內容?
多謝師兄分享
咁姐係機餐?大媽場咁激!!!
謝師兄分享
D女得吾得先?

多謝師兄分享  大媽埸   同好肉係180  唔係150
回復 owl_2005 #1 的帖子

多謝師兄分享, thank you
大媽飛機場
多謝分享
多謝分享
多謝分享
不知道Ching总共花费是¥150嗎!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 09:36