9號中伏,富城開心,之後..............

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實這遍應該唔係這區的,但接住之前兩個澳門報告,喺這裏發表好似一氣呵成d ,如果唔得,麻煩版主處理,謝謝。
  第一晚9號中伏,第二晚富城好玩,之後去咗百褔面家食嘢,非常好味。因為2日已經出咗7q,都差不多散了,所以打算去深圳揼吓骨過夜瞓覺算數。食完嘢12點半,本來仲爭扎緊去唔去東方的,但係太早一定無女,自己又有d累,最終都係上的士去碼頭。去到,試吓可唔可以將回程船票轉去蛇口碼頭,成功話無得轉,但可以賣比佢$120,自己再買船票,好似$238,上1點15分船。好彩之前查咗船期,如果這班上唔到,好似要等兩三個鐘。船程大約1個鐘4個字左右,去到蛇口3點35分,上的士去褔田東x園揼骨hea吓。去到都成4點。冲涼,開間獨立房,叫個鬆腿,一路按,越按越上,high吓袋袋,摸吓棍咁,唔通有嘢玩,開口問吓。哇,要按5個鐘,仲要簽小費$500,咪成千蚊,起機咋,梗係唔制啦。之後叫個採耳,攪掂都成6點半,去餐廳叫咗個牛仔骨,豬油渣炒菜心,非常好味。之後,去番休息區hea吓。忽然諗起,好耐無去過水圍有間夜總會(費事開名啦)。
  因為成兩年無去過,揾開個媽咪唔知仲有無做,打電話停咗機,唔緊要,勇字當頭,最多無得玩,返番去揼骨。好,埋單$780,行過水圍,去到目的地,問吓相熟個媽媽喺唔喺度,個支客話佢唔喺度,不過佢個妹喺度。得咗,叫佢落嚟,見到我,佢立即認得我。攞房,問吓佢家姐係咪上咗岸唔做啦,佢話唔係,咁啱去咗旅行啫。叫佢打電話比家姐,吹咗一陣水,攞番聯絡電話收線。叫帶女,預咗飲吓酒,聚吓舊,隨便叫咗兩個女坐吓。都係嗰d啦,唱吓歌,骰盅咁啦,一個非常飲得,由頭 劈到落尾,一個女癡身,由頭攬到落尾,又可以抽吓水咁。之後,雪茄妹入咗嚟,兩年無見仲記得我鐘意食大衛度夫no2,咁梗係唔失手勢啦$260,飲到差不多12點埋單$1100,比小費啦,好飲得嗰個話唔收,因為佢係跟個媽咪的,可能個媽咪幫我比啦,但我堅持比咗$400,但都幾開心,不枉我幫襯咗佢10年,dj $200,另外嗰個比咗$500,出到門口癡身嗰個唔見咗,可能酒精上腦,叫番佢落嚟去過夜。上到房,哇好大波,仲要瘦底,過程唔多講啦,其實無乜印象,因為都幾醉。早上6點幾比佢叫醒,我最憎嗰d,晨早叫走,我個身又唔夠錢,佢喺度又話肚餓,又話唔舒服咁,怕咗你啦,一齊去銀行攞錢,去到銀行,點知張咭無開通外地提款,攞唔到,為有返酒店先啦。我話咁早我d朋友未瞓醒,晏少少我問朋友攞住先比你,佢又唔肯我返香港入數比佢,無計之下,為有繼續瞓啦。9點又比佢嘈醒,我個朋友又未開機,唯有打電話比個媽咪,最後媽咪認頭,先至攪惦。再瞓多陣返香港結束行程。
  總結,大陸玩一d都唔平的,可能同媽咪非常熟,及好耐無見的關係,所以招呼非常到位,除咗條女一早話要走之外,可以說叫盡興的,十分好玩。因為只係想聚舊,所以只睇咗兩轉,但女明顯少咗,裝身無澳門女咁正,但相頭都ok的,可用度30%,感覺良好。

消費
揼骨  $780
場面  $1100+雪茄$260
小費  $400+$200+$500
肉金  $1000
共$4249人仔,港幣$5100

三日總共  $20400 又要過一段時間才可以再去玩了
三日總共  $20400

師兄你太豪啦 三日就洗咗兩皮
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 tckyvr #2 的帖子

兩年先一次,平均一個月才唔洗$900,咪當供月餅會囉

師兄好野

Raymond 兄, 欣賞你出嚟瀟洒的氣派
絕不斤斤計較, 否則琉得唔開心
最多事後慳D窮, 玩要玩得開心!

一連出咗多個澳門同神州報告, 重要過程同價錢都清楚列出, 實在有心!
十個讚呀!!

谢谢分享,更重要连价钱都标明

回復 raymond888 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

果然有錢仔

謝謝分享!

多謝分享

一口氣睇哂三個報告,十分精彩!

师兄, 非常之好三部句的报告!

師兄玩得好盡洗得好豪!

good 3 parts report brother

c兄,可以MS我KTV部長電話嗎?

多謝師兄報告

三日洗我一個月人工

大陸k。1000可以過夜甘平?想問c兄飲了多少要1100埋單?

回復 lok仔 #19 的帖子

$1000不包坐枱錢的,坐枱$500,共1500人仔。飲咗幾多真係唔知,自問酒量都不差的,但都醉咗