NY 啦啦隊長(16歲)🏁100%幼幼🏁水靈電眼🏁嬌小玲瓏🏁

91 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
簽到
名稱: NY 啦啦隊長 幼幼
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A32416-尖沙咀-美少女-NY啦啦隊長幼幼.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NY 啦啦隊長(16歲)🏁100%幼幼🏁水靈電眼🏁嬌小玲瓏🏁

打俾相熟agent 約初下海女女【NY 啦啦隊長】,準時到達 ,等左幾分鐘,終於上得,多謝安排 。上到房見真人,掂,眼大大相貌她標緻 ,好招呼純情得黎有D淫蕩,睇到我流晒口水,掂  ! 報左鐘先,幫我除衫除褲,靚pink LIN,好鬼引人,正到我玩到唔捨得停手  !攬攬錫錫左一陣,有女朋友FEEL,NY推介,一定要介,拖我一齊去洗白白,有波推水蕭,水蕭個陣唔小心俾佢吹爆左 、真係估唔到o靚模都有口爆:loveliness: 、不過咁就爆左、仲未完成我狗仔推爆Nana既心願 , 【NY 啦啦隊長】幫我抹身,細心,抵錫 !

上到床,我問可否加鐘、因為【NY 啦啦隊長】實在係太正 、SERVICE果然有翻咁上下、加左鐘之後,我地大車左陣先,然後【NY 啦啦隊長】幫我奶晒全身,又錫LIN,又奶袋,之後環吹,吹功了得,搞到我硬到不行了,佢讚我下面好大,我又讚翻佢對波仲大,呀女好LUM,又將對波波搖下搖下 ,認真壯觀,見NY又有美女推介,一定要支持下!我細佬硬上加硬,直頭起立敬禮,【NY 啦啦隊長】見我已經係最強狀態就幫我上套。
先女上,邊UN邊搓蕩乳,然後起身錫LIN LIN ,再大車左陣,轉POST,男上,佢邊比我插邊攬實我,同埋係我耳邊輕輕呻吟 ,叫我大力D,睇佢個淫樣就知佢好鬼舒服,NY出品,比屬佳品!再轉個POST,狗仔猛推 ,係呻吟同晃蕩美乳之下 ,終於完事 ,【NY 啦啦隊長】攬住我休息左一陣,先去沖涼,成身舒服晒,好滿足,多謝推介 !抵食!

100%超級幼幼美少女!啦啦隊長 (16歲) 冇介紹錯!

[奧沙][大食痴女] 靚姐幼ny啦啦隊長
Ny拉拉隊長 樣姐幼 真人幼及靚過相 上海人 話第2次來 印象中好似見過定屌過 唔記得 又算係痴女型 好好傾 gff 算高 算長腳 皮膚算白滑 cup手細粉微凸奶 中多毛 中粉西 水多 可深指插 叔叔一入門口 問可車嗎 好友善咁用手指了叔口唇話可以呀 即飛樸上前互攬大利車 條利好好車 一啲口氣異味都冇 情深大車 佢都算淫啦 邊車邊伸手入小叔偷襲 即硬過南非鑽石 隔undel了了佢 fee到起水了 3秒3光豬佢過水 成身比佢洗雲 主動水蕭 上床車到天昏地暗 指插佢 多水呀 毛多都照食呀 睇佢個淫樣丫 吹功中高級 不成啦就爆啦 我來啦 叔叔條黃袍旗要隊入嚟啦 男上不斷身體180度移動式大打庄下。。。95分

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝報料

回帖獎勵 +1 元錢

一定要支持下

回帖獎勵 +1 元錢

pretty and sweet.

回帖獎勵 +1 元錢

一定要支持下
一定要試下

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 nika33 #1 的帖子

人靚波甜

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享