[美國] Las Vegas Part 2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼續上次Vegas之旅,中午起身同個混血兒講拜拜之後,就開始做功課搵今晚既娛樂。之前話D女成日扼人絕對係真,不過係美加玩可以睇下review,有幾個review既通常都唔會走樣。仲有其實正女都一定唔平,咁你話佢會唔會係CL級數做ad吖?通常好野都有自己既website,有專業既相薄,而且一定會要你verify。大部分都接受review website既資料,有時仲會要你比上幾次見既女既資料,而女女之間都會互相打招呼,確定你唔係差佬或者有問題。

今次見到有件model高度,籃色大眼,身材sluty得黎個樣又幾純既金發妺。大家email交換資料之後,約定今晚九點上我房兩個鐘。之後時間我都係Palazzo賭下錢,睇下show。八點半女女text過黎話會準時到,我都準備好枝香檳。其實玩呢D女,準備D野飲,正式玩之前大家享受下,女女都放好多。九點準時叫我係賭場找換會合。一見眼前一亮!一件黃色晚裝,開叉剛好將佢對長腿露出大半,睇上去又白又滑。心口開得唔多,不過貼身包住冇D都有C。金發及pat,不過扎起上黎仲特出條䐓。果然冇選錯。見面輕輕一吻,但係一入lift就大車特車,好有女友feel。

我入房先請佢係梳化坐低先,大家飲住香檳傾左陣,佢隻手就一直掃我大脾,慢慢大家又繼續車。佢叫我先企系身,然後慢慢將我條䃿除落一半,然後慢慢開始吹.... 之後個D都係正常野,不過係我口手並用之下完全係真水,仲要搞到成床濕左一大片。大家真係好click,我未出聲佢就知我要乜,仲好配合。兩個鐘好快過,佢就問可唔可以留一晚,我話身上冇咁多現金,佢話大家抱住一齊瞓,早餐我叫room service請佢食就得。我當然唔會say no,不過朝早room service黎之前仲做多次添!
師兄有食神,可以同囡囡overnight + bonus Q!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Pete4fun #1 的帖子

閣下真係有性福。

Bro, can you pm me the contact information?

問下要幾錢啊

对女女好,师兄有着数!

一入lift就大車特車 lift內實有cam 咪益晒D食蕉
多謝師兄分亨!

thanks for the sharing brother, how much is the damage?

女女收$500 per hour

回復 三行佬 #7 的帖子

Vegas 呢D地方,酒店乜都見慣啦

500 in vegas is not bad at all, plus you had the bonus Q,...

thanks brother, where do you find the girl?

That's $1000 overnight, good deal in vegas!

Ching, how did you find the girl.

師兄請問你去邊個website約?可以上酒店咁好?

Very well done bro

師兄可以PM囡囡contact information?

多謝師兄分享 : )

師兄請問你去邊個website約?可以上酒店咁好?

師兄玩得好浪漫!