力哥用後報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早排硬係有的力不從心,一直身體狀況都好好,一直一星期都有4至5日高強度運動(唔係講攪野呀),但就係試過好幾次,就算條女索到識飛咁都玩玩下軟番

咁就上網搵下又買左的延時噴濟呀,印度紅油呀咁。的延時噴濟用完仲能衰 ,須然用左係無麻庳感,但感覺降底左,好幾次都硬左好耐,應該響正常唔噴延時噴濟底下都可以出到,最後耐能到出唔到又軟番……印度紅油就到而家用左個令月都仲有早晚查,做完個”療程”都會停下。

講番力哥呢筆先,之前上141都無留意佢專頁,早排神推鬼咁click左入去睇,又話無side effect呀全天然呀咁 。心諗死就死喇,還樹小小下軟比死更難受 。一開始就PM力哥~無覆,之後E-mail~又語覆 (因為果排唔響香港所以無直接打網上電話),到最後都係打電話先聯絡到……180蚊粒買滿1打就150蚊粒,我就買左1打。到家下已經食過5次,頭幾次都去馬前都2至3小時前食,食完個令鐘頭有小小發熱感。玩既時候比的女掂下都硬到不得了,每次都開心完成整個賽事 ,幾次的女女都lum到不得了。最近一次係星期六,特然又鳩痕立刻又約左條女攪野,食左唔夠個半鐘就埋牙,力哥一樣起作用。

至於副作用我除力哥外我未試過偉哥之類其它藥物,力哥有無副作用唔敢講,但食左5次到而家都唔覺身體有乜問題。力哥藥力本人覺得就唔使質疑,但係食左好似心跳有少少加速(即食完之後個幾個鐘,之後會正常番),同未食時感覺係有的唔同(講唔出,唔知係咪心理作用),玩完之後都好能赲(呢樣可能唔關力哥事),出完野之後個一兩日條野明顯地仲有漲卜卜,食完個一兩日一諗衰野都超容易硬起來 。近排狀況已經好轉,信心番左黎 ,唔會次次食依賴藥物。但都係果句~力哥有料到!
回復 folifoli #1 的帖子

吃完力哥有心有力

多謝師兄分享報告

主要是担心长期使用副作用大,以后不举就麻烦啦!
食完咁勁,試一試先。
多謝師兄分享
唔係一盒二粒咩!老點?
力哥一包得一粒,你一盒2粒係咪食左第二隻呀
力哥一包係一粒架咋

吃完力哥有心有力

141夜生活已經登陸日本請問幾多錢呀?
141夜生活已經登陸日本請問幾多錢呀?

多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 00:02