[食家報告] 返外家+"做嘢" 3 之 Fish 按摩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

此行最後一擊, 再上個星期五 (4月29號) 下晝大約兩點零, 我搭的士直往” 江南區廳” 站 (강남구청역).  我喺4號出口落車, 而斜對面就係2號出口喇.

4號出口落車

4號出口落車

喺2號出口掉頭行到街口轉右, 先經過 Starbucks 然後 MacDonalds, 再然後轉右上小小斜路, Fish (피쉬 안마) 就喺右手面.

2號出口掉頭行

2號出口掉頭行

上小小斜路

上小小斜路

停車場有個哥仔招呼我入去, 去到前枱就有個阿姐收錢, 盛惠 KRW 220,000.

Fish 停車場

Fish 停車場

俾錢後落地牢, 換衫冲凉, 然後就喺 locker 房坐低等叫冧巴.

Locker 房

Locker 房

等咗大慨兩分鐘就被叫到去對面嘅房仔.  房入面有個頭髮及頸, 三十未四十歲嘅女人 (其實我最想攪係佢 ;p) 問我鐘意咩型嘅女仔, 我話要細波同好招呼.  佢笑住話嗰度D女嗰嗰對波都有番咁上下.  咁佢就喺 iPad先介紹咗 Hyomi (효미) 俾我, 佢話 Hyomi 係真波但 service 就麻麻.  然後再介绍 Julia (줄리아), 假波但好好 service.  咁就去馬 Julia.

返番過去 locker 房之後等多5分鐘就叫我搭笠上5樓.  一開門就有一個帶咗蒙眼面具, 着住一套 lace 嘅一件頭內衣嘅女仔迎接我.  佢引領我出笠然後坐喺梳化度, 解開我件浴袍然後開始𡃶兩點, 幾分鐘後條女就用個咀幫我帶套吹.  之後佢就背住我, 拉開件一件頭就咁帶领我插咗入去, 咁我就從後隔住件衫揸佢對波, 但一想伸對手入去佢就話唔得.  由於個情景好有官能剌激, 無幾耐小弟就派咗彩喇…… 條女之後話呢一 part 叫 “event” (이펜트), 其實係唔可以出嘢嘅, 所以請呢度咁多位 ching 留意!

之後佢就帶我去咗條後樓梯然後叫我行上 6樓, 上到去就有個哥仔帶我去 Julia 間房.  Julia 應該有 5呎6吋高, 25/6歲, 樣 ok 靚但有小小整過.  我覺得有D似女演員朴敏英 (박민영)

登錄/註冊後可看大圖

間房有百零呎, 有張梳妝枱, 梳化, 床同浴室.  我哋先坐喺梳化度食枝煙吹咗陣水, 佢問我點識嚟呢度, 我就同佢講香港有個好出名嘅 “揾食網” 叫141 而 Fish 係好多 brother 嚟首爾嘅必朝拜嘅 “性” 地.  佢先晃然大悟點解耐唔耐就有香港人嚟幫襯.  (樓主請俾多D讚啦, 話哂做咗D海外宣傳 )

Anyway, 大家除衫入去冲涼然後叫我趴喺咗水床度.  倒油, 波推, 妹妹磨沙, 對波雖然係假嘅, 但係揸落去一D都唔石頭, 重係軟冧嘅所以收貨.  玩咗大概10分鐘就轉戰上床, 毒龍, 無帶套吹然後上馬, 轉咗個姿勢後又再一次派彩喇.

完事後我哋喺床度食多兩枝煙, 佢俾我打咗一陣好深嘅車輪然後當時電話响起夠鐘, 沖凉着返浴袍, 落返到地牢 locker 房有個哥仔問我使唔使盲人按摩, 我話唔使就着衫走人.

整體嚟講成個過程好正, 喺呢度再次多謝咁多 ching 嘅報告, Fish 一定會返啅!!!
support sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 mambolicious #1 的帖子

感谢分享 师兄好厉害啊

多謝師兄分享

圖片資料好詳細,多謝樓主

回復 hawklaw #3 的帖子

揾食啫

support sharing and great photo location!

多謝分享,有機會真係要試下

多謝師兄分享

mambolicious 發表於 2016-5-11 01:59
此行最後一擊, 再上個星期五 (4月29號) 下晝大約兩點零, 我搭的士直往” 江南區廳” 站 (강남구청역).  我 ...

我去佢都無問我要唔要事後按摩。
可能女唔夠又忙。

非常漂亮的妹纸,非常好的体验啊。

回復 gary18 #8 的帖子

Fish 絕對值得返啅

囡囡都算靚,下次去試吓

回復 lamsammy #13 的帖子

ching, 嗰個係女演員朴敏英, 我話 Julia 有 D 似佢咋!!!!

good ah ching details information keep it up man

thanks for the report

多謝師兄分享

感謝師兄詳細圖文分享~

高雄茶 發表於 2016-5-19 03:36
感謝師兄詳細圖文分享~

多謝分享