有冇ching買定長生位?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇ching買定長生位?
i am thinking  , but the same money with so many options
有—在那裡—幾多錢??:loveliness::loveliness:
回復 hang128 #1 的帖子2 H5 t! O2 d7 K& \
5 H; J* \6 w/ k7 ]- n$ L, k$ e7 l
考慮中,在選擇地點及價值
人始終要行呢步,買定都好,起碼知道自己將來喺邊
一定要買表一,表二的可能違規
宝石蓝 發表於 2017-7-13 22:46
2 Q# g2 C+ V; R: M師兄、表一同表二係點分?可以介紹吓嗎?

5 y2 A2 H& X/ e7 ^7 f表一合法,表二非法
燕青小乙 發表於 2017-7-14 02:26
$ D% |2 q# v/ ?$ Z表一合法,表二非法
. u4 G# Y4 c2 c0 j( a, i
咁、師兄、一般市民易唔易分辨到合法或非法嗎?好怕入錯貨、上錯賊船!
回復 hang128 ##1 的帖子
# m- G+ x+ R2 D3 L" r3 n% b8 V+ b0 L* K* r
我及我太太也買了, 4年前20多萬, 現今已升值啦
很早就在佛堂買了,當時是二萬一個位,現在有錢都很難買到了

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:09