有平機票大家可以參考下

其實七天內平機票好易找,成日都有特價!系多個七天要部住電腦等特價!

夜機去,阿聯酋航空 A380包稅和30kg行李,千三元!夜機去午機返!可停留一個月
回覆 讚好 不讚 使用道具

alex008 發表於 2016-5-27 03:22
其實七天內平機票好易找,成日都有特價!系多個七天要部住電腦等特價!

夜機去,阿聯酋航空 A380包稅和30kg行李,千三元!夜機去午機返!可停留一個月

阿聯酋一時時 有時都去到千7千8....阿聯酋樣樣都好 最衰回程鬼咁早

cola1 發表於 2016-5-27 03:33
阿聯酋一時時 有時都去到千7千8....阿聯酋樣樣都好 最衰回程鬼咁早

下午二點都吾算早!八九點機就早,未天光就要起床吊多鍋!!

alex008 發表於 2016-5-27 04:23
下午二點都吾算早!八九點機就早,未天光就要起床吊多鍋!!

(純粹個人感覺) 十一點鬆啲就要出機場 8點幾就要起身食啲野同準備執喼 好急咁 我自己就唔需要好夜嘅回港航班 但最好系下午3,4點後就好

回復 cashcome1 #9 的帖子

我都是.我就8月27日02:00起飛,

回復 arachnidan #3 的帖子

我就會去芭提雅.去到大約7:00.跟住酒店睡覺.
中午2:00開始行情,

cola1 發表於 2016-5-27 07:21
(純粹個人感覺) 十一點鬆啲就要出機場 8點幾就要起身食啲野同準備執喼 好急咁 我自己就唔需要好夜嘅回港航班 但最好系下午3,4點後就好

上午機回程係趕啲,但返到香港仲可以處理吓啲工作就係唯一好處。

smallyuen 發表於 2016-5-27 07:34

我就會去芭提雅.去到大約7:00.跟住酒店睡覺.

啊,咁如果係去PTY就係啱啱好!

只想出一野 發表於 2016-5-27 00:18

多謝師兄加分

去東京就時時都會訓機場等去築地,但曼谷機場有地方可以訓咩?

回復 arachnidan #29 的帖子

我上網睇有d人都會係咁做,或者搵間機場酒店訓,但我見其實搞得黎都5點,無謂浪費酒店錢。都係係機場搵張空凳訓下抖下,2個鐘左右好快過,師兄

arachnidan 發表於 2016-5-27 08:36
上午機回程係趕啲,但返到香港仲可以處理吓啲工作就係唯一好處。

咁又系 師兄 你啱

只想出一野 發表於 2016-5-27 09:08
回復 arachnidan #29 的帖子

我上網睇有d人都會係咁做,或者搵間機場酒店訓,但我見其實搞得黎都5點,無謂浪費酒店錢。都係係機場搵張空凳訓下抖下,2個鐘左右好快過,師兄

師兄訓機場小心財物!

arachnidan 發表於 2016-5-27 09:14
師兄訓機場小心財物!

個人認為去得就唔好差少少虐待自己 大不了蝕大半晚酒店比佢 起碼去到舒舒服服訓下沖個涼 夜晚先夠精神去玩

正所謂左慳又慳唔夠一鋪攤 去得就唔好慳嗰啲啲

回復 cola1 #33 的帖子

我初頭都係咁諗既,但去到都4點啦,真係訓得一陣就真係無謂浪費錢
如果我係想去到訓下,我會買12點出發 2點到果班,多謝師兄關心,我地4個人去,應該唔怕比人偷野。

只想出一野 發表於 2016-5-27 10:45
回復 cola1 #33 的帖子

我初頭都係咁諗既,但去到都4點啦,真係訓得一陣就真係無謂浪費錢

無所謂 呢啲野 家家有求姐 無話邊個絕對啱嘅 最緊要自己 ok 就好

你地有4個人時間容易消磨啲嘅

回復 只想出一野 #34 的帖子
多謝師兄關心,我地4個人去,應該唔怕比人偷野。

師兄唔好咁腦定,試過我地八條大漢係買電話卡度輪住買電話卡,四完晒就有個同事手提包唔見咗!錢就冇唔見但電腦就冇咗!tourist police話機場係曼谷嘅其中一個黑點,所以佢地直情有個局係嗰度。

回復 arachnidan #36 的帖子

多謝師兄提醒,呢樣就真係岩既,冇論咩時候咩情況,大家都要睇好自己d財務,人在異地,比人偷野或者唔見野,都會搞到好麻煩,自己又唔開心

HX依段時間唔值1400蚊喎
900左右成日都做

零晨时份,好多时一群群日韩妹妹仔留系机场等天光。。

多謝哂師兄..............下次去試試