[分享獵艷] 珠海 CLUB 十五二十

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢間野係88對面,因為有個FD條女生日(條女係十五二十入面做,都係果D咩情人咁啦),咁就同FD一齊上去捧下場,切下蛋糕,其實呢個場之前去過一次,感覺上好貴,但個到真係好多女,只要你夠膽,你可以見女就拉埋黎玩,上一次埋單五千幾人仔,今次我個FD再叫我去,我都驚驚地,不過放假無野做,係屋企又悶,咁就去玩下順便識下D囡囡都好呀,最多咪忍下手,唔好哎咁多酒,但係,最後都係失守。

入正題,2230已經到左十五二十,生日女出黎接我地,一見面我個FD同佢已經咀到濕晒,唉,可憐我得個睇字呀,但係佢條女又真係世界女黎
咀完後即刻望到我
生日女:你好,我叫XX,第一次黎嗎?
我:不是,之前有來過
生日女:好玩嗎?那時有冇誰招待你?
我:沒有呀,就自己進去坐(其實係有,上次都係同FD黎,我個FD都係入面識人)
生日女:下次來找我吧
我:可以呀,今天你生日,說什麼都可以。
生日女:好吧,見你口那麼乖,等一下你不會失望的,你挺高,我朋友圈找一下有冇高一點
我:喔~!(醒目,果然襟撈)
入場開左一個卡位,呢條女都算幾均真,好多侍應不斷埋黎問我地飲咩,買咩呀,套餐咁,條女幫我地擋晒,仲同我地講點飲好D,無咁貴,玩左6個中無叫過我地開酒,堅抵讚,不過自己唔爭氣,一陣講咩事。咁本身條女話飲啤酒都無問題,但我就麻麻,本身應該仲有兩個FD黎,所以諗住叫左兩支黑牌先,再飲下雞尾酒咁,應該無問題,點解另外兩個FD放飛機,SH!T,咁兩支黑牌擺左係到,兩個人點飲呀,咁條女就叫左D女黎坐,其實佢都算係咁,見我咁高(我米8幾),佢叫左個米72既女仔黎陪我玩,真心感激,但係我就對條女無咩興趣,不過幾玩得,一開始就2男5女,其中3個女仔就不停撩開酒,妖,BAN走佢先,我同FD再係場到搵左兩個女黎玩,點知,兩個女仔拳腳兵器都好流,但就超飲得,仲諗住灌佢地架麻,點知佢地飲3杯我先飲半杯都頂唔順,突然,真係好突然,就係我個FD後面有一個白衫女仔企左係到,短髮金色,16X,可愛日本妹型,我杯茶,望住佢幾分鐘,即刻上前傾兩句
我:做什麼?自己一個看風景呀?
可愛女: (疑問樣左成2秒都有)沒有呀,就很無聊呀
我:不會吧?你無聊?我看你幾分鐘都有幾個男仔跟你聊天(其實我只見到一個)
可愛女: (無奈樣),那又怎樣,習慣了。
我:習慣了?那要不要來我那邊坐,那就不會有人打擾你了
可愛女:不了,我那邊有朋友。
我:這樣呀,真可惜,看來今天運氣好了幾分鐘,不好了一整天。
可愛女: ?什麼意思?
我:我看你看了幾分鐘,那就是運氣好呀,你拒絕我,那接下來的時間就是運氣差囉。
可愛女: (笑),跟你喝一杯吧。
正,不過佢都係無坐低,就企左係到同我飲左一杯,之後就話拒絕你不好意思,再自隊左3杯
之後我主動抱一抱佢(非常男士風度),之後佢就走左,咁我就坐低繼續玩,不過就KEEP住留意佢去左邊。
轉眼間12點幾,黑牌仲有1支,1支香檳,幾杯雞尾酒,我同FD亦開始同D女女熟落左(注意,女方面呢個場大約係7成拳手,3成客人,都應該有金女,不過應該好,因為我地坐左6個鐘,同過不下10條女玩過,無一個係有暗示過),都有攬下錫下,但係就唔好太過份,當然最後都係睇下你有咩手段。
生日女過黎切蛋糕,講生日快樂咁,又出去跳下舞,出到去又見到個條女,一個人企係邊邊位,佢都唔算係跳,因為佢係無郁,不過有3條仔YO緊佢,好明顯,佢唔多受落,手部更有推開男仕既動作,不過雄性動物出到舞池,你推開佢有Q用咩,仲要飲完酒,你又一條女企係舞池到。咁呢個時間我當然要出馬啦,我行埋去同個女吹水,隔開個3個男仕,之後想拖條女走,但佢唔肯(心諗,又食檸檬 ),佢係我耳邊講:不行的,我要一點鐘才可以回去的,我當下滿心問號,不過我都等,因為差幾個字姐,個幾個男仕死心不息,我努力用體力硬食,之後條女拖住我走,係直接拖我返卡位,佢仲坐低埋 ,之後我話,什麼意思?佢話:你都這樣了,我還不過來坐一下那說不過去。(微笑 ),我即刻開心返晒,再問問佢點解要係出面企到一點既?
(原來,佢係拳手黎,呢到規距,所有拳手到左12點半到1點,要出舞池跳舞,目的係要俾D男仕見到呢個場係好多女既,等D男仕可以出去覓食同玩下帶動氣氛,明晒)
點知,呢條女原來戰鬥力高強,如果岩岩果D女叫好飲得,呢個就叫百加得加飲得。呢條女應該係高逗型,佢COOL地,但真係好索,咁一開波就諗住同佢玩下色中,點知,佢先敬酒,亨一杯,再一杯,再一杯,唔係同你講笑,佢一開波就飲左十幾杯 再飲雞尾酒,唔知幾杯,再飲香檳幾杯,佢仲要問我:我喝那麼多意思意思也得來幾杯吧。屌,頂硬上。飲完,再玩,又飲,湯到我仆街。之後先有機會到聊天時間,傾落會發現,呢個拳手同普通個D唔同,佢唔會SELL酒,亦唔揀飲咩酒,基本你俾咩佢飲咩,而且唔會好似其他拳手咁,好熱情,佢真係屬於個種要由認識開始,慢慢探究既類型,佢話見我有誠意先過黎坐,基本上我今日無坐過人地枱,由我KEEL留意黎講,佢無講大話,基本上拒絕不了佢先會去飲兩杯,之後就走。我話你唔洗追數咩?佢話要,所以佢好飲得,飲完你地就會哎,夠老實,好過某D拳手﹐又唔飲得又要係咁SELL,起碼人地靠實力。我全程非常規距,最多係玩大話色會捉下佢手仔,終於,忍耐係有回報既,玩到2點幾,我地枱上仲有蛋糕係到,佢見到我晒頂,就話唔好飲酒,誰輸了就把蛋糕擦在臉上,嘩,咁正,老馮都玩啦,大家有輸有嬴,佢同我塊面都變晒白色,當然途中會摸落第二度到啦 因為過程中我地有好多身體接觸,但由於可愛妹戰鬥力真係十分驚人,佢黎我張枱坐左3個中到,我已經叫左3ROUND雞尾酒(1ROUND約8-10杯,無數)同2支香檳,佢全部喝晒 差不多尾聲,高逗女同生日妹都無走,同我地坐到完場,我心諗唔知有冇下文呢?賣單約4000人仔。本身係諗住有FD先叫兩支黑牌,點知無黎到,黑牌飲唔晒,仲有2/3支,因為後期D女女都無飲到,係到同我個FD吹水玩下身體接觸咁。得我同可愛妹雞尾酒同香檳,咁就離開啦
我:你要走啦?
可愛妹:對呀,宿舍在旁邊
我:喔,那我送你回去吧
可愛妹:好呀
呢個時候,我FEEL到時機未成熟,如果忍唔住講錯野,分分中約唔返出黎,所以乖乖地咁好禮貌咁送左佢返宿舍
留左WECHAT
雖然咩都無,但過程好正,滿足,同D明買明賣唔同,溝溝下個FEEL真係好正,而且女女質素同感覺都差好遠
短期內我應該會當十五二十係我屋企。
好長,竟然俾睇晒
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇曬,祝師兄有下文

回復 amztv #3 的帖子

多謝,我都希望有,不過呢條女應該三幾次唔會搞得掂

回復 azeral #2 的帖子

純文都睇晒,多謝支持,下次出埋圖啦,好快。已定左時間再去

謝謝C兄詳細的分享.

多謝分享! 求相

多謝分享

睇曬, a start of an love story, thx for sharing

祝師兄好運
加油, 擺D心機和付出, 一定有回報
期待你下回分解!

我都竟然睇晒,寫得唔錯

師兄我等你故仔

祝師兄好運啦!
溝女除左財力, 耐力同誠意都好重要!
加油!!!

咁多字我都睇晒,

回復 香蕉味雞翼 #1 的帖子

多谢分享

養佢啦來自: iPhone客戶端

對話好過癮一下...哈哈

睇曬,祝師兄有下文師兄係有品型!!我精神上支持你