壹仔遊記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說小弟都好久冇出貼
又試左新野(間野唔算新)
今次試下出下貼啦

請左假
諗住澳門玩一晚之後再上珠海再玩
下午五點幾飛去信德,重諗買玩開至尊或是試新野壹仔
到旅行社還在選擇困難症
見價錢差不多,所以放下2100試新野
原來還取回程兌票,唔怕過時冇得坐
之後坐船落船再坐巴士
有做功課,壹仔唔係壹號那邊,係置地那邊,所以冇去錯
個場話係酒店內,但完全可以唔經酒店入,所以冇老介
門面不太高貴,似一般正骨場差不多
入去除衫都係男人服侍,又冇老介
先到浴池,嘩,都幾大,有凱旋/豪門這麼大
但⋯⋯一個人都冇,比小弟新仔來講都唔知怎辦
本來想試下擦背,但冇人,唯有沖下身,著衫入大廳
入到大廳,大廳不大不細,所有坐位單方向
不過不是每位都有獨立電視,係兩人一組電視
相信比有FD一齊睇波用
之後小弟總有點怪,由一入大廳有服務員問飲乜後
冇一個服務員、經理或師傅工來問小弟
如果想清靜話此場都幾好,但小弟第一次來,起馬問下玩法都好
可能小弟唔係靚仔一名,冇人SELL小弟做服務
只見某CHING被三四個師傅工圍,有講有笑,小弟就⋯⋯⋯⋯唉
場內師傅工有弟職責,眼見分穿紅、粉紅、白衫師傅工
按手按腳按肩個個都得,只有白衫可做按大腿筋,所以穿白衫樣貌都幾得下
在眾白衫中,其中一個真至正,拖佢上房都得級數
不過佢只圍靚仔,又冇小分份,算數
小弟就找個其餘其中一個入房做大腿筋(可在大廳做,不過感覺入房好些)
個白衫手技都幾好,睇某CHING話此場大腿筋可起機
不過比較貴,小弟親身試試有冇機會
師傅明示起機要加1000,而小弟暗示其他方法
因需要時間拉扯戰,最後只加多一PAST按舒服,冇起機,但有抽水
出返大廳,個心被之前按到心都起火,立即叫經理話選囡
原來不是於大廳選美,而好似利記/BB一樣去另外房間選囡
經理帶去房選,入來約二十幾個囡囡
介紹話有兩個外籍人士,其中一個俄國,另一個唔記得
之後介紹約七八個豆,普通套票要加400
其餘係祖國和越記,分別各一半數
食用率都算中下,約得四成可食,小弟以不加錢情況下選左越記
小弟上房後,囡囡之後再入,之後才打電話通知上鐘,服務時間唔怕少左
房內有水床,囡囡同小弟在水床做服務,服務都公式化
不過同囡囡有對話,由於囡囡只識講普通話,所以全程小弟用普通話溝通
囡囡吹功都幾得下,在水床又吹,企身沖身又吹,上返床再吹
好彩小弟比較難吹爆,如果唔係乜都冇野玩
囡囡一上床,立即同小弟車來車往,還係重型車果隻,有點以為佢食利為樂
之後差少少車到下體控制上腦,冇做錯事,之後立即上套做正經野
大戰唔知幾多長時,大家身水身汗,及大叫救命情況下完事
剛剛電話響起,快快速再沖涼穿衫出返大廳
回到大廳再食些野後,叫經理安排去睡眠區訓
睡眠區都幾細,一排約十張上下床,區內有WIFI,訓唔著都可玩手機
經經理證實,如做左上房選囡服務,可留場24小時,其他服務只留12小時
所以小弟留到食完中午飯才走人
行程再去珠海另一遊玩
上到去入唔到四台,所以快快打此貼
完行程再回應大家
價格與之前差不多
可作參考
玩到咁激,C兄勁
回覆 讚好 不讚 使用道具

起飞真系贵喔
唔抵咯

回復 mcdullpig #1 的帖子

有得車來車往,你點會唔靚仔

師兄點會算係新仔

都唔明點解起機要咁貴

人地係咁開價,你有權唔去。。。

mcdullpig 發表於 2016-5-27 13:26
話說小弟都好久冇出貼
今次試下出下貼啦

浴室架生好齊全,睇黎方便係浴室開餐!
睡眠區企理嗎?

mcdullpig 發表於 2016-5-27 13:26
話說小弟都好久冇出貼
今次試下出下貼啦

Heavy tank license is always appealing to me. Sounds great.

人地係咁開價,你有權唔去。

看了眼睛為之一亮 不去走動走動 有點不是愛玩模樣

thanks for sharining.. well done.

Thanks for sharing,bro......

介绍很详细。多谢师兄

謝謝師兄,介紹的真詳細,壹號也有日韓嗎?上次去東堡食了幾個,不知跟東堡比較起來水平?

多謝Ching詳盡報告

thanks for the report brother!

多謝師兄報告,本人是愛車人,可否提供女女号码,感謝.

介绍很详细。多谢师兄,希望接着珠海的报告!