五月花SPA 20歲Mini,超索美少女,冧仔手段一流,好快將我臣服!!!!!

簽到
名稱: 五月花 SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/13127-尖沙咀-水療SPA-五月花SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老友向我爆料,話五月花SPA黎咗有個超索美少女Mini,相像靚爆,身材勁正,苗條修長,高挑美腿,而且服務好到加零一,
就連「楊過」呢類咁有正氣嘅大俠見到都會心思思,講到咁吸引,我真係要去見識吓。
到步後,終於目睹Mini風采,屬嫩口貨色,約莫20歲頭,仲要若隱若現咁夾出條事業線,真係好性感,玲瓏浮凸兼有線條美,索得交關。

第1 part:Mini手法正宗,動作好熟練,夠力穴位準,跟隨自己嘅節奏,以搓,揉,按,壓,雷等方式一路由肩膀直落按到小腿,推油亦無揸流灘,手勢舒服又出色,推完一身鬆。

第2 part:冇激烈嘅衝撞,只有溫柔嘅對待,纏綿了段時間,識得施展冧仔手段,完全博得我嘅歡心,令我感到無比舒暢,繼而送上最後嘅火花!
多謝分享
回復 sexman3 #1 的帖子

Young good fit local with nice boobs, support.
謝謝介紹
多謝分享
多謝分享
有機會一定要試下
好索!
值得支持

師兄埋單幾錢?? 任摸?

身材幾正
seems very good wo!
thanks for your sharing brother!
多謝介紹
sexman3 發表於 2016-5-27 13:30
老友向我爆料,話五月花SPA黎咗有個超索美少女Mini,相像靚爆,身材勁正,苗條修長,高挑美腿,而且服務好 ...

多謝推介
多謝分享
very nice figure thanks for sharing
多謝分享
多謝分享
謝謝介紹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 07:29