Miss Tiffany 2016

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛剛選完Miss Tiffany,覺得鬼鬼地嘅主持人比較啱自己口味。

(剛做會員吾太識放YouTube,有無師兄可以指點下呢?)

https://youtu.be/yZRgHjQUJgY

另外土耳其都選完,D口味重左D,食吾落😗

http://news.21cn.com/photo/a/2016/0528/00/31078380.shtml
唔錯唔錯
其實對呢個選美一路有個問題,到低係只有LB先參加得?定切咗都參加得?咁Ploy係贏咗先切定切完先參加?一路都唔係好明!但肯定嘅係有啲贏唔倒之後返落Nana度做嘅LB。
arachnidan 發表於 2016-5-28 22:02
其實對呢個選美一路有個問題,到低係只有LB先參加得?定切咗都參加得?咁Ploy係贏咗先切定切完先參加?一路都唔係好明!但肯定嘅係有啲贏唔倒之後返落Nana度做嘅LB。

LB , TS 都可以參加, Ploy係切完先參加 (印象17歲變性兩年後參賽拎冠軍)
可以答你有部份參賽者係比賽前後都可以係gogo bar搵到 (利申食過幾個之前幾屆的)
例如上屆 14號直情有嚟香港 141開工
回復 barr #4 的帖子

大隊長果然犀利過人👍🏻👍🏻👍🏻
回復 daddy仔 #1 的帖子

都係泰國吸引好多
小弟真係佩服barr兄 神人啊

回復 bennykcp #6 的帖子

泰國係吸引好多,因為易食,而且易溝,不過溝嘅野責任較大,未必人人做到,其實去睇Tiffany或者其他表演之地,直接行埋去溝通抄牌就可以了,另外係泰國社會其實有好多隱世嘅正妖,以前就識過一個好有背景嘅妖,到最後當然放棄,否則玩大左以後吾駛過泰國,亦識過好多無出黎做嘅妖,真係睇機緣同你想點,住家菜有佢嘅好處,快餐亦有佢嘅美味與方便。😋
回復 barr #4 的帖子

師兄真係如數家珍,資深食家😎
回復 barr #1 的帖子

Barr師兄,請求你如有時間可否幫吓小弟,相片中個LB而家係曼谷仲可以找到她嗎?
小弟就是因看過她的4仔片演出,才踏上食妖之路.謝謝你.

4仔名叫Engorged Cockhead

4仔名叫Engorged Cockhead
barr 發表於 2016-5-29 00:15
LB , TS 都可以參加, Ploy係切完先參加 (印象17歲變性兩年後參賽拎冠軍)
可以答你有部份參賽者係比賽前後 ...

例如上屆 14號直情有嚟香港 141開工

真係唔該晒barr師兄,我諗只有師兄您先會知得咁清楚,終於解開我多年心結!
但係咁樣新嘅問題又嚟嘞…咁141嘅妖到低係切咗未?定係扮真女嚟做?睇廣告點知佢係人定妖?依家仲有冇呀好想食未切嘅141呀!!睇人講就有,但真係唔識分!
請饒恕小弟冇知!!???
thai_9989 發表於 2016-5-29 08:53

Barr師兄,請求你如有時間可否幫吓小弟,相片中個LB而家係曼谷仲可以找到她嗎?

呢位LB 當時紅到 出國搵食了(好多老外fans) ,現在近況就不清楚
arachnidan 發表於 2016-5-29 08:55
真係唔該晒barr師兄,我諗只有師兄您先會知得咁清楚,終於解開我多年心結!
但係咁樣新嘅問題又嚟嘞… ...

大部份都是切咗的TS扮真女嚟做
barr 發表於 2016-5-29 09:46
呢位LB 當時紅到 出國搵食了(好多老外fans) ,現在近況就不清楚

Ok明白了 ,無論怎樣,都多謝Barr大隊長回覆.謝謝你呀~
thai_9989 發表於 2016-5-29 08:53

佢最靚系對胸 好自然 唔會好似有啲隆到硬繃繃
barr 發表於 2016-5-29 09:49
大部份都是切咗的TS扮真女嚟做

啊咁樣…切咗就真係冇性趣嘞!多謝barr爺仗義相助解答,小弟清楚晒!
回復 cola1 #1 的帖子

小弟反而鐘意佢技棍棍喎.能有緣唅一口就正哂啦!
thai_9989 發表於 2016-5-29 11:00
回復 cola1 #1 的帖子

小弟反而鐘意佢技棍棍喎.能有緣唅一口就正哂啦!

師兄你系得嘅

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:32