[酒吧/夜店] BRIX 點玩

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

BRIX 點玩? 有冇dress code入場? 入到去等女撩就ok?
最緊要長褲,俾錢入場,十点好似免費入埸。入場後週圍行,多數越南妹,泰妹,有蒙古妹,南美比較老。越早越貴,越遲越平。全部英文溝通,記得講價,通常跟你返酒店,我試過跟她到她們住的地方,就在Brix後面,我好鐘意去Brix,一個好玩的地方。😊
希望你 enjoy yourself, have a good time。記住出報告分享一下。😄
我剛回香港,連續兩晚都在BRIX搵到好野
回復 ronoopy #5 的帖子

ching, 消費點計?
我而家都喺新加坡,一陣諗住去brix朝下聖
ronoopy 發表於 2016-5-30 12:06
我剛回香港,連續兩晚都在BRIX搵到好野

我琴晚都喺ipanema bar食到正嘢,返香港報告
katiesuet 發表於 2016-5-30 21:41
我琴晚都喺ipanema bar食到正嘢,返香港報告

how much? local?
How much in average? and how much for the room rental for an hour?
How much in average? and how much for the room rental for an hour?
Seems like sgd2xx-3xx on average
Can bring to ur own hotel?
Liverbirdywna 發表於 2017-1-7 08:43
Seems like sgd2xx-3xx on average
Can bring to ur own hotel?

睇咩日子咩時間咩國藉
越夜叫價越低, 越/泰通常一開口叫價400-600, 要講下價
但如果要300 以下應該都要晏D 兩點後, 或者你同佢好好傾
鬼妹就叫價貴好多, D
上次十二點幾個美國妹叫價800... 我梗係唔去馬
只係抽下水算
回復 shmmm #1 的帖子

哈哈!美國妹真係未遇過,反而遇過蒙古妹,双飛8百坡紙,包房,不過我冇去馬。
tarochan 發表於 2017-1-7 20:00

哈哈!美國妹真係未遇過,反而遇過蒙古妹,双飛8百坡紙,包房,不過我冇去馬。

抽水時周身摸, 摸落大脾... 咁多毛嘅? 真係唔係我杯茶
過兩日又去新加坡, 睇下哩次又有咩料

師兄真係幸福,又有得玩。鬼妹手腳多毛係正常,如果佢哋唔剃腳毛,仲拮腳。吸煙區附近好多蒙古妹。
tarochan 發表於 2017-1-10 20:01

師兄真係幸福,又有得玩。鬼妹手腳多毛係正常,如果佢哋唔剃腳毛,仲拮腳。吸煙區附近好多蒙古妹。

之前兩晚都去左芽籠, 今晚同聽晚先去BRIX
BTW, 之前BRIX 星期日係唔駛COVER CHARGE, 而家好似取消左LU...

幾年前初初玩,10点前入去唔洗俾入場費,9月賽車期間仲50坡紙一位,越來越貴。師兄有冇揾到食?
tarochan 發表於 2017-1-15 14:03

幾年前初初玩,10点前入去唔洗俾入場費,9月賽車期間仲50坡紙一位,越來越貴。師兄有冇揾到食?

芽籠食左快餐咋, 都OK 啦

50坡紙30分鐘,仲想点呀?!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 00:05