灣仔秋葉原SPA,兩位嫩口新女陀地珊珊同丹丹,一次過滿足你兩個願望!

名稱: 秋葉原SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A45825-灣仔-水療SPA-秋葉原SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

灣仔秋葉原SPA,食過翻尋味,入到場畀我遇到兩位嫩口新女,分別陀地珊珊同丹丹,佢地同屬後生一族,美人胚子,樣子甜美,笑容親切,勁有女朋友feel,入房發生咗令人難忘嘅事情添。
我同兩位靚女談心聊天,不知幾咁開心,即時成個人精神晒去沖涼,上豬肉台,四隻巧手用心為我按,丹丹按上半身,下半身幸福就交畀陀地珊珊,兩位美人分工分得好好,好合拍有默契!
按完到香薰推油亦係佢地嘅專長,力度控制好,穴位又準,你想推邊度就推邊度,佢地果然食過夜粥,氹人技巧又正。
Part Two,間歇性觸電到高壓電嘅過程你唔試過又點會知,佢地絕對明白我需要d咩,手勢溫柔體貼,夠到位又浪漫,眼神嘅交流非常之有Feel,大家哈哈大笑,玩完後絕對又想玩多一次,值得一試!
多謝分享
身材一流波濤胸勇
3P report, good and thanks for your sharing brother!
多謝分享
值得支持
我去到就見唔到類似嘅人物。您諗你?
謝CHING分享
多謝師兄分享
very nice figure thanks for sharing
回復 badman2 #1 的帖子

雙飛 正野
多謝分享

多謝師兄分享
多謝分享
badman2 發表於 2016-5-30 16:06
灣仔秋葉原SPA,食過翻尋味,入到場畀我遇到兩位嫩口新女,分別陀地珊珊同丹丹,佢地同屬後生一族,美人胚 ...

多謝分享
回復 badman2 #1 的帖子

really good and thanks for your sharing brother!
Ching,请问消费几多呢?
badman2 發表於 2016-5-30 16:06
灣仔秋葉原SPA,食過翻尋味,入到場畀我遇到兩位嫩口新女,分別陀地珊珊同丹丹,佢地同屬後生一族,美人胚 ...

謝謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:03