無怨吹奏 有口皆碑 ❤NY CHANEL❤《高質の童顔巨乳の美少女》

名稱: NY Chanel
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A34215-尖沙咀-美少女-NYChanel.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

金髮、高挑、索女一名、眼大鼻高面尖、
超NICE超熱情 、正宗人靚聲甜、model身型仲要有長腿加埋36E級爆波同埋靚股、瘦底大波,遠勝兩模,足以令人噴血
俾到我好正既明星FEEL:loveliness: ,呢件model真人電力十足
外形靚過靚摸,把聲極甜 、有如中學生學妹咁:loveliness: 、
94年出世、後生妹、皮膚好滑、身材1.68m高、高挑、長腿、D級墜手波波
服務好、有FEEL又有HEART 、絕無冷場、今期唔食真係對唔住自己細佬

幼嫩42""長腿 童顔36E巨胸 ❤香奈兒CHANEL❤《超Sexyの18美少女》

過程:
打電話BOOK,AGENT安排順利。上到房之後,囡囡開門俾我,含情脈脈咁望住我,我話OK,她即時已經用脹卜卜既心口頂住我,雪白長腿有意無意闖入我雙腿之間,我即刻緊緊抱住佢,佢雙臂白滑皮膚之細嫩,刺激著我手掌既神經,五指游走在其細緻白滑既手臂上、而另一手則攬實佢既豐潤翹PAT,此時此刻,我眼神已經慢慢由佢既電眼同迷人既櫻挑小咀、轉去佢乳重深長既事業線上,口水都差D流出黎之際,佢輕聲細語問我睇緊咩,我只好收回淫賤既眼神,望翻佢眼神,再望望佢個小咀,我忍唔住要鍚一啖,我合上雙眼,故作浪漫,咀左佢額頭一下、佢情慾爆發、一野車埋黎、我只好欲拒還迎開始同佢車!

前戲搞到興恰恰,欲火焚身,即使除晒衫都係熱辣辣,要佢拖住我去沖涼先可以降一降溫,誰不知一沖涼仲熱,佢美麗既胴體係沐浴露既洗禮之下,簡直摸到我欲罷不能,佢本身想本我洗耐D,但我已經火燒到上頸,必須速戰速決,佢只好出黎幫我抹身,差D腳趾都幫我抹埋,果然細心,然後就拖住我出洗手間,做正經野。功夫雖然唔係上乘,但無論係相頭抑或身材都係我的最愛,更重要既係服務用心,奶LIN奶得好有HEART,簡直係百分百女友感覺,此時此刻,小弟弟已經堅不可摧,加上佢一輪溫柔而用心既吹奏之後,更加係如虎添翼,既然已經係最強狀態,我都事不宜遲同明星美少女開始大戰,由此刻既兵鋒正勁到那刻既如釋重負,爆乳模特明星樣就係正。
整體真係好高分、有硬件同時呀女亦真係一個甜到爆既女孩 。
記得某師兄講過一句: 你對女女好,女女會對你更好、女女對我咁鬼好、我地更加要對佢溫柔d:loveliness: : 。

總結:
樣貌: ★★★★
身材: ★★★★
態度: ★★★★★
整體: ★★★★★
返食率: ★★★★★

今周女神、必定返食!

真人更好睇!
多謝報料
多謝師兄分享
女女熱辣辣
sweet heart.
回復 commentary #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!
多謝師兄分享
多謝分享
Nice girl   

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:47