[囡囡推介] 初做偷食少婦 Candy , 長腿靚乳, 個樣夠淫,吹簫深喉不斷,廿四味皆能,口爆時淫蕩樣 值得一試

簽到
名稱: Zoe
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A27681-深水埗-樓上骨-Zoe.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日走去洗樓,俾我見到一個青春後生嘅阿 Candy , 笑容好, 細細粒, 全身走肥, 38C天然靚真波同埋靚pat渾圓, 即刻揸住對波驗下堅定流先,真波軟熟彈手, 又啜埋粉紅lin頭, 雙手不斷系佢身上亂摸一通,佢又伸手入褲裡面揸住碌嘢玩咗好耐,玩到細佬都射出少少水,攪到佢手都黏黏哋,幫我除衫仲不停掃我敏感點,令到我慾火焚身拖住佢一齊沖涼,沖涼仔細有耐心,全身body好愜意,BM完仲轉我背面用對波掃我,頂我,跟住伸手向前搓我隻雀,high到震,又用pat pat不停磨擦我細佬,果一刻真係好想插入去,接住跪低一曲水簫爽到震,佢條脷旋轉咁轉落我個袋度, 一口一粒, 再由袋底賴上我棍身橫啜直賴, 加埋個淫樣望住我, 由淺到深,由快到慢再由慢到快, 最後一下深喉比佢成支吞哂,爽!上床又攬又錫,前戲爽,令我更有精力一陣同佢激戰~~~先來個BODY再漫遊,好專心同我漫遊,由耳仔一直咁錫落去..條利從上到下瀨勻,lin 頭,到棍身..淫聲不絕!!接住環保吹奏,估唔到佢條魔打俐好鬼犀利,奶勻全身,吸啜含吹奶乜都有,樣樣齊,阿Sa 含到碌嘢實嗮,橫簫直笛琴聲悠悠,深時下下到喉嚨頂,淺時好溫柔咁含住,吹到條鳩硬曬,爽到我差D俾佢吹爆..好在我見慣大場面定力夠,忍住唔出,佢吹果時,我又側身偷偷地望下佢隻鮑魚真面目先,一望唔得了,粉嫩鮑一隻,忍唔住摸落去,巢佢支西,巢到佢啲西水直流,期間阿Sa 仲送多幾嘢深喉,條嘢似火棒咁周身通紅,慾火難耐,上套消下火先,女上玩坐蓮,佢條隧道濕滑出入都好順暢,一邊騎一面擺動蛇腰UN,對導彈又左右搖擺跳舞咁,個樣又淫又姣,望住黎做真係好好feel,騎馬技術超群,再轉男上提鳩分開雙腿直入,碌嘢全部頂入去,細妹緊窄夾得細佬好實,仲有少少緊逼的感覺,鳩頭頂到佢花心最深處,抽插多幾下快感瞬間傳遞上大腦, 性慾上升,好舒服,好爽!!轉9仔式,揸住靚囖將條嘢推入去,下下推到入一入, 插到佢卜卜聲, 腳都軟埋, 好舒服,最尾都係揸住對波狂推幾分鐘一股電流湧至大腦,好難頂,加速抽插幾下爆lun咗
sexy babe.
回復 onelive #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
zyxeee 發表於 2016-6-27 11:10
感受到收音機!抬起佢patpat猛插多幾下射晒出黎! 好痛快

大波細腰腳長身材無得彈,
zyxeee 發表於 2016-6-27 11:10
大波細腰腳長身材無得彈,

無炸型黑面,態度超好
zyxeee 發表於 2016-6-27 11:11
無炸型黑面,態度超好

毒龍加R春袋騎住佢嚟吊
zyxeee 發表於 2016-6-27 11:11
毒龍加R春袋騎住佢嚟吊

沖過水水中蕭

青春靚皮膚非常白淨,蛇腰美人,36D美乳,事業線又長又深,睇到我流口水,呢一戰夠淫夠溫馨FEEL,絕對暈浪!
83lawlaw 發表於 2016-6-29 09:14
青春靚皮膚非常白淨,蛇腰美人,36D美乳,事業線又長又深,睇到我流口水,呢一戰夠淫夠溫馨FEEL,絕對暈浪!

人靚身材正,電眼美淫,蕭魂姣西,一線靚鮑魚磨鳩,粉穴窄而緊,正過同自己條女做,唔食走寶
83lawlaw 發表於 2016-6-29 09:14
人靚身材正,電眼美淫,蕭魂姣西,一線靚鮑魚磨鳩,粉穴窄而緊,正過同自己條女做,唔食走寶

有輕車慢撚,揸鳩奶蛋,有BM + 水中簫,閃電式冰火毒龍鑽,環保含撚一流,屌後欄,最後環保口爆ko左,仲幫我事後蕭!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:04