[囡囡推介] AvBiBi除左人靚聲甜身材正,原來揼骨都有一手!

名稱: AV Bi Bi
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A24771-觀塘-樓上骨-AVBiBi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

行家一出手,便知有沒有!估唔到靚女都練到一手好骨,以我骨精咁多年黎既認知,囡囡成套功夫肯定受過訓練,難得既係佢仲有C餐,食骨技食服務食樣食身材,值得推薦。入房除衫一齊沖涼,比囡囡撚鳩雀仔,波地全身,手勢溫柔,把聲又嗲又正!之後上床佢幫我按背脊全身,按腰踩背,坐上床尾,將我雙腳分開放上佢大髀上面,繼而從後進襲,一時按下大髀筋,一時又指按會陰,一時又推竿,而最利害既係佢用手指同指甲係我屁股上面跳舞!呢個部分搞咗成十分鐘,真係差D就鳴琴收皮。

之後佢落床,我就轉身。佢開始推肚,我隻手隨即探索。之後我從佢膊頭拉低個呢士奶罩。奶罩一解,乳房飽滿堅挺,一隻手剛剛好,蓮頭淺粉色,細暈,見到就流晒口水,立刻上前啜食,啜到囡囡蓮頭硬起晒,佢就主擒上黎向我反擊,係我全身又奶又錫,吹蕭深喉,睇佢唔出,外表斯文溫柔,床上就十足十餓狼一樣,玩得好放,之後我兩埋身肉博幾百回合,就算開大冷氣,大家都戰鬥到大汗淋漓,喘氣聲夾雜淫蕩呻吟聲既空氣,不知不覺一股氣湧上心頭,高潮就來,事後見到囡囡個淫蕩表情自己都好滿足。

完事後一齊沖涼,囡囡再幫我按左陣頭。因為bibi按得好,加埋服務咁好相與,呢次家用同貼士真係笑住俾!

登錄/註冊後可看大圖
nice body.
thanks for your nice sharing
多謝師兄分享
試過係幾好
多謝師兄分享
靚女不得不支持
avbibi正, 玩得夠放
謝謝AvBiBi最新報告。
謝謝AvBiBi任何報告,無論是誰寫同D相得唔得!
645/120 發表於 2016-6-10 12:18
謝謝AvBiBi任何報告,無論是誰寫同D相得唔得!

可能呢個人真係唔識影相 好彩條女真係好得!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 06:09