有一份情懷叫做Nana~讓我重回最初的起點~

6 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

經濟差環境差民怨四起,基層既市民生活壓力一日大過一日,不過生活仍然要繼續骨還是會按

小弟都已經玩左好多年,近年按摩格局已經大轉變同之前比已經大大不同,但係總有一個人令我有一份情懷,有一份感情

今次我唔係第一次搵佢,都唔會係最後一次,還記得第一次見佢係一個亭亭玉立既小女孩,現在已經是一個初賣性感的女孩子,隨著時間既轉變,衣著打扮都跟著轉變,但始終有份感覺係永遠都不會變

骨技黎講可以算是大師級,不過最重要唔係技術,而係一份心,一個會認真為你推按既技師,還記得每一次搵佢,佢都會預留特別長既時間去為我按摩,而我都特別享受這段快樂既時光

雖然找佢既次數多左,但我仍然每兩星期都搵佢一次除了為享受佢既按摩,也為了同佢談談天說說心事,閒話家常一番

每次佢為我推油既時候我都會特別緊張,將我雙腿放上佢大腿上一放一收皆是如此自然,手勢越來越溫柔,稍一不慎真係會走火入魔

每次一轉身,我總會變得特別聽話特別乖,就好似見到我初戀情人一樣,有一點點緊張,也有一點點怕羞,佢企係床邊為我去舒緩緊張既情緒,而我就慢慢伸出雙手去享受同佢既肌膚之親,沒有過火過激既場面,只是簡簡單單去享受最美麗既溫柔,最後靜靜享受一下佢既按頭手勢,今次這90分鐘就是我初初喜歡去按摩既原因。

佢係邊個?佢就是Nana,感謝你讓我重回起點,重新有力量再出發

回帖獎勵 +1 元錢

回復 文天祥 #1 的帖子

Seems good service with girl friend feel. GOOD.

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

值得支持

回帖獎勵 +1 元錢

多謝真誠分享

回帖獎勵 +1 元錢

谢谢分享!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄

回帖獎勵 +1 元錢

我依種宅男最愛就係依種

回帖獎勵 +1 元錢

初戀情人feel is very good, thank you.

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

Thank your very much

回帖獎勵 +1 元錢

Nana真心好正

回帖獎勵 +1 元錢

一個特別既技師
多謝師兄