[囡囡推介] 荃灣性愛女神舒琪,全程皇帝宮廷式非凡享受,持久力強先至冇失威咋!

簽到
名稱: 舒琪
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A27668-荃灣-一樓一-舒琪.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

荃灣靚女舒琪,靚過電影明星,未試已經心思思,好值得試,事先預約好時間,如時到達,開門見面舒環真人,氣質高雅迷人,
身材正能到爆炸,曲線惹火玲瓏浮凸,皮膚保養得白白淨淨,長腿美足竹筍正波,挺拔又夠彈手,真係好摸又好啜,
肥臀靚蘿有彈力,雙方互相捽慶幫我除衫褂衫,招呼簡直體貼入微,
入浴室鴛鴦戲水一番,俾大家回一回氣,點知囡囡嘅攻勢接踵而來,佢用海綿不斷係我身上出力咁捽咁磨,玩埋水中吹奏,
真係少啲定力都俾佢吹爆,好彩我臨崖勒馬,返到床上,個樣好鬼姣做宮廷式服務,
摩打脷利用冰火一冷一熱,撩撥我嘅敏感位置,漫遊服務投入又到位,全程皇帝宮廷式享受試過好難忘,
毒龍完錫埋個袋蛋,錫完又奶,奶完再吹簫,環保達人,集中火力吹奏吸細佬頭,深喉吞棍,好夠激情,
吹功真係好掂,吹到硬晒汰,爽到無倫,慶合合慾火中燒,好彩忍耐力強先至冇失威咋!
埋牙帶套先黎個後進式坐蓮,妹妹仔又窄又濕,超好好拮,好正,
大戰幾個回合,我入直路加速,下下衝到底,入深D佢叫大聲D,聽到我全身好鬼興奮,我終於投降爆出!

nice legs.
回復 loukong #1 的帖子

thx for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝分享
多謝師兄分享
ok thanks for share

Archiver|聯絡我們|141華人社區