141歷吏上No.1最靚的幼幼越南美少女NY Anmy ,玩家必食!

84 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY Anmy 越南
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A32869-尖沙咀-美少女-NYAnmy越南.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌: 正宗越南美少女,性感野性,5尺6寸 model身材,36D迫爆巨乳,好揸好搓,42寸長腿,有前有後,全方位戰鬥型女性鬥士,好好砌!任錫任摸任渣任插,可以口爆!絕對正貨!

NY Anmy ㊙ 來華交流生 南國風情! AV身材 42寸長腿22幼腰36D大波

打俾相熟agent 約大乳高挑o靚模feel女女►NY Anmy 越南美少女◄,準時到達 ,等左幾分鐘,終於上得,多謝安排 。上到房見真人,掂,眼大大相貌她標緻 ,好招呼仲有D淫蕩,事業線又長又深,睇到我流晒口水,掂  ! 報左鐘先,幫我除衫除褲,呀女一除BRA,果然係BIG BALL蕩漾,而且係靚淺啡 LIN,好鬼引人,正到我玩到唔捨得停手  !攬攬錫錫左一陣,有女朋友FEEL,拖我一齊去洗白白,有波推水蕭,水蕭個陣唔小心俾佢吹爆左 、真係估唔到o靚模都有口爆:loveliness: 、不過咁就爆左、仲未完成我狗仔推爆A版X秀娜既心願 ,►NY Anmy 越南美少女◄幫我抹身,細心,抵錫 ! 信NY姐一定得!

上到床,我問可否加鐘、因為►NY Anmy 越南美少女◄實在係太正 、SERVICE果然有翻咁上下、加左鐘之後,我地大車左陣先,然後幫我奶晒全身,又錫LIN,又奶袋,之後環吹,吹功了得,搞到我硬到不行了,佢讚我下面好大,我又讚翻佢對波仲大,呀女好LUM,又將對波波搖下搖下 ,認真壯觀,我細佬硬上加硬,直頭起立敬禮,►NY Anmy 越南美少女◄見我已經係最強狀態就幫我上套。
先女上,邊UN邊搓蕩乳,然後起身錫LIN LIN ,再大車左陣,轉POST,男上,佢邊比我插邊攬實我,同埋係我耳邊輕輕呻吟 ,叫我大力D,睇佢個淫樣就知佢好鬼舒服,再轉個POST,狗仔猛推 ,係呻吟同晃蕩美乳之下 ,終於完事 ,►NY Anmy 越南美少女◄攬住我休息左一陣,先去沖涼,成身舒服晒,好滿足,多謝推介 !抵食!信NY姐一定得!

►NY Anmy 越南美少女◄硬件出眾、又高挑又大波、仲要服務好、夠投入、仲要可以大車、絕對好玩好砌既o靚模級女女!

幫女女求其影了一張相。

NY Anmy 越南美少女 保證爽爆!"

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享~!

回帖獎勵 +1 元錢

回復 haligogo #1 的帖子

42寸長腿22幼腰36D大波, like

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享越南美少女

回帖獎勵 +1 元錢

very nice figure thanks for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

係幾靚bo~

回帖獎勵 +1 元錢

多謝報料

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

性感野性

回帖獎勵 +1 元錢

pretty and sweet.

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

囡囡真係樣靚身材正呀

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

謝謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:56