winny~眼仔碌碌, 靚爆白淨, 女友級大車

簽到
名稱: winny
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A33131-尖沙咀-兼職女郎-winny.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1 (1).jpg , t! F' Q& l+ n- Q: v0 s
看到又有新女到, 我馬上打電話預約, 一上到房間就見到我今晚既女女, 佢怕羞咁同我SAY HELLO, 女女真人真係索到爆, 比相仲要靚 !女女主動波除3, 見到佢白滑身材, 吸手靚波, 全走肥, 又有籮, 我今晚一定用卜到佢慾仙慾死 !5 |7 k" h+ D) ^. w
- V6 u, ^/ u" q% ?' y- D
沖涼好仔細, 先有水簫, 後有靚波擦身, 係床上, 先有舒服的前戲, 女女用佢溫柔的小咀同我吹蕭, 又奶埋袋底,我對手搓揉著佢對波, 再我手探下佢妹妹, 佢已經發出呻吟的聲音了, 勁多水流出 !!! 女女要求我快插, 小弟弟就要上套, 插入佢緊緊鮑魚, 女女就規律的un, 一鬆一緊, 無耐力好易走火...之後我男上車住UN, 再一陣狂抽猛送推車之下, 我乜都送晒俾佢...% ^( A7 m' A% I, Y" Q
值得支持
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享
回復 奇優 #1 的帖子
' Z( i: P1 q& X8 s: Q0 z2 t- }6 I
好吸引呀!😁
4 r9 G9 s7 t6 ~; v1 t9 f. n6 Q: ~
6 @$ B4 O/ u& T1 L% @6 Z9 M6 _) W值得大力支持😁
回復 奇優 #1 的帖子' E/ X+ E7 g& g5 c% @
* {5 K$ E3 C7 j
好大呀!要試試😍😍
# n" S8 ^* K2 h) T; G
$ I5 ~( [( L3 J$ M9 {4 ^' M* W
謝謝師兄分享,支持。。
好吸引哦,求介紹啊師兄,感謝分享
D 價錢邊度睇嫁?
: z: z7 ]2 K: T9 [# \( e; s9 t
: O$ ^) p5 G$ s2 q5 t1 F# `正, 一定要去試試看!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:18