Joey~鄰家小女孩, 誘人又索, 好有偷情feel

名稱: Joey
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A33103-炮台山-兼職女郎-Joey.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

) m. n) P* y$ D* ]/ a/ I6 j3 }囡囡俾我嘅感覺係佢好活潑同好熱情,難得遇到個咁熱情唔試佢點對
. x% B# s, x% Y. k* E' m0 B" d/ x' e 1 H+ {# f9 K* G% I3 Z" O7 O5 W
得住細佬啊!入到房間女女將我推落床度,我就好主動咁玩對波,對/ ?$ ?) j# U, U

5 F& j7 P* T3 J4 w  l* M野嘅質感好正,啱嗮我,仲非常彈手,細佬就係咁立即就興奮起嗮機咁.沖
/ j. L" s* ~& Y# |5 y* a . u3 U7 `3 c- y# i6 S3 H1 K
涼時我又車又抽水, 女女完全冇黑口黑面仲叫我就住玩,就3 P6 _, n; C# ?+ @8 m5 j, e% P
  I+ e; Z7 a" f  S6 ?
係咁我沖涼全程波不離手咁完.女女吹簫都好正,基本下下都係深喉,睇3 @. S" e1 Y+ [3 [' L( P" h
5 R  {9 v; F6 d9 Q! C
住佢出出入入咁含住細佬,簡直就係視覺同受覺享受.床上我就任由女女!
. {  _0 B3 e0 \. `. c
' d( T5 ^' ~; F2 Z: Q. R4 c
4 e. f2 W' J( r( W6 t- t+ b) k% H4 Y' u佢擺佈同發揮,簡直就係請我殘廢餐,全程自動波,服務全部做足,
3 X# v; h: h7 p, Y- [! i
8 ]# Z9 f: \9 L) S7 r& |; ~0 T姿勢最正係佢係上面, 好快就爆發,令我全程享受嘅囡囡!6 _1 I# n$ S! T: h
- P0 ]0 y# z; X; L; B0 b
服務:冇得彈~冇黑口黑面~9 N1 N6 k; R/ P- P7 W' d0 F2 s9 k) Q
技術: 精油按摩, 全程自動波,最難忘就係吹得好鬼正~. x: ~0 b8 D$ |  Y. |4 t
身材:對波就已經夠嗮喇~
8 j  ^4 Q+ a- g1 Z& d" ^
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享
回復 大時代丁蟹 #1 的帖子
6 T3 [% H, {7 \2 q) H, M3 M& X* R: P7 E& m
多謝師兄分享,有空一定去試試🤗
回復 大時代丁蟹 #1 的帖子! S; y2 Z+ _9 K* a5 j

! C9 I3 w, g  \! hyes, i like ball push and sexy service
nice boobs.
i love big ball ball !!!
. ?4 ]# O' Q+ D' N7 J- h8 R( u1 @8 _4 d( k" j- w
炮台山近我呀,放工上來😍😍
大時代丁蟹 發表於 2016-5-31 22:46 ! I. e$ ~' G& P. ^3 }% C. r
囡囡俾我嘅感覺係佢好活潑同好熱情,難得遇到個咁熱情唔試佢點對2 u- c% L; m0 U, q) ~
" z8 v  o0 G* Z8 r
得住細佬啊!入到房間女女將我推落床度, ...

/ v6 n6 I+ |; L& f0 g好吸引!
3 c: L* D$ C) V" t' a

) ~, H+ w  j, q9 A% H1 M+ l- C! ]謝謝師兄分享,支持。。
感謝分享
/ `5 t: d* ?* ?$ t! e
' ]) a; j6 e. B- e+ E+ z多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 16:44